Gazze ve İslam Toplumlari

GAZZE VE İSLAM TOPLUMLARI

 

Bu gün Gazze'de yaşananlar, İslam toplumlarına son 200 yıllık Dünya coğrafyasında görülenler ile paralellik taşımaktadır. Yaşadığımız Dünyayı kan gölüne çeviren savaşların başlangıç şekillerine ve nereye varmak istediklerine bakıldığında bir öç alma duygusunun, çıkarları öne alma duygusunun toplumlar geneline sirayet etmiş halini görürüz. Bu gün Gazze'de zulme soyunan Müslüman topluma hunharca saldıran Siyonist İsrail aynı zulümlere defaten maruz kalmış bir topluluğun varisleridir. Bir farkla, zulmettikleri toplum tarafından değil. Başka toplumlardan gördükleri zulmün acısını yanı başlarındaki Müslüman toplumdan alırcasına.

 

Tarihe bir bakalım, Firavun tarafından doğacak her Yahudi çocuğunun öldürülmesi emri verilmişti, uygulandı, ta ki Firavun ve askerlerinin yok oluşuna kadar devam eden bir süreçti. Kendilerine bir Peygamber gönderilen ve Firavunun zulmünden selamete çıkarılan topluluk kendilerine vaat edilmiş topraklara gidin mesajı verildiği halde sırf korkaklıkları yüzünden emre itaat etmediler ve ilahi cezaya çarptırıldılar. Bu günde bu kadar saldırgan olmaları bu korkaklıkları yüzündendir. Korkaklıkları yüzündendir ki yaralanan köpeğe ağlayıp masum bir çocuğu hunharca katledebilmektedir.

 

İspanya'dan kovulan (sağ kalarak kaçanlar) Yahudiler yeryüzünde yerleşecek yer bulamayıp İslam coğrafyasında kendilerine açılan kucaklara ihanet ederek önce Osmanlıyı arkadan vurdular. Şimdi ise Filistin'de kana doymaz bir halde zulümlerine devam ediyorlar.

 

Nazi Almanya'sında kendilerine uygulanan soykırımı hemen unutuverdiler, Çearlık Rusya'sında başlarına gelenleri unutuverdiler, şimdi aynı soykırımı masum Filistin halkına karşı uygulamaya devam ediyorlar.

 

Yüzyıllarca Yahudileri dışlayan Avrupa devletleri ve Hıristiyan alemi İslam karşısında olup zulüm tarafına destek vermede adeta yarışa kalkışmışlardır.

 

Son 200 yılda İslam alemine olan düşmanlık önce sudan bahanelerle I. Dünya savaşını başlatmış savaşın bitişi ile beraber oldu bittilerle Osmanlı Devleti'nin çöküşü sağlanmış ve başıboş kalan İslam alemini parçalamış, birleşmeler olmasın diye türlü siyasi oyunlarla her bir İslam devleti bir tarafa savrulmuş ve kamplara bölünmüştür.

 

Bu kaostan yararlanmak isteyen ve Dünyada pek çok ülkede sömürgeler kurarak dünya halklarının kanını emen hain İngiliz siyaseti Filistin'in göbeğine Yahudi bombasını bilerek ve isteyerek koymuştur. İşte size vaat edilen topraklar burada. Bizden uzak durun, Müslümanlarla boğuşup durun dercesine. Yüzyıllar boyu dışladıkları Yahudileri atacak yer bulan İngilizler yaptıkları gizli çalışmalar ile Yahudileri Filistin topraklarında kan içici zalimler topluluğu haline getirmişlerdir.

 

Bu oyunda ABD'de yaşayan Yahudi ve İngiliz kökenli Amerikalıların da  çok büyük katkısı ve finans desteği olmuş ve devam etmektedir. ABD tarafından tasarlanan Büyük Orta Doğu projesinin bir parçası olarak 11 Eylül saldırıları diye Dünyaya yutturulmaya çalışılan olaylar da, uydurulan örgüt adları da, sadece ve sadece oyunun kuralları gereğidir. Yalan olduğu, ve ABD tarafından bilerek ve isteyerek yaptırıldığı defaten ispatlanmıştır. Orta Doğuyu kan gölüne çevirmek için hiçbir parasal desteği esirgemeyen zulüm ortakları bu gün yapılan zulme adeta alkış tutmaktadırlar.

 

Küçücük bebekleri terörist olarak nitelendirerek, siz bunları bugün öldürmezseniz bunlar size yarın kurşun sıkar diyerek, Yahudilerin başına gelen Firavun hadisesinden örnekle azgınlıklarını artırmaktadırlar. Halbuki Yahudiler Firavunun Allah'a düşman bir kafir olduğunu unutuyorlar. Zararın Müslümanlardan gelmediğini unutuyorlar. Müslümanların gereksiz yere, masum insanları ve de sivilleri öldürmeyeceğini bilmiyorlar.

 

Yalnız şunu unutmayın ey Yahudi milleti ve Siyonist İsrail toplumu ve işbirlikçileri. Bu gün türlü entrikalar ile böldüğünüz İslam toplumları Dünyayı kana bulamak istemedikleri için sabredip sizin insafınızı bekliyor. Artık bu zulmü durdurun. Bu uğurda şehit olan evlatlarımızı rahat bırakın. Yoksa azgınlıklarınızdan dolayı, arkasına saklandığınız taşların dile geleceği zaman yakındır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.