"10 dakikadır Gençlerbirliği demeye çalışıyorum"

"10 dakikadır Gençlerbirliği demeye çalışıyorum"

Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez, Trabzonspor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

 

Maç öncesi Hüseyin Avni Aker Stadında Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez bir basın toplantısı düzenledi.

 

İşte konuşmasından satırbaşları;

Forvet oyuncularını orta sahada kullanabilir misiniz? sorusu üzerine Benitez, "Evet oynayabilirler. Bu sorunun cevabı basit. Bahsettiğiniz insanlar futbolcu. Futbolcular bir pozisyonda değil bir çok pozisyonda oynamalıdır. Ne kadar iyi oynayabilirler onu tartışmak gerek." dedi.

"GENÇLERBİRLİĞİ İSMİNİ SÖYLEMEK İÇİN 10 DAKİKADIR ÇALIŞIYORUM"

Valencia'nın başındayken de Ersun Yanal ile karşılaştığını dile getiren Benitez, "O zamanlar sayın Ersun Yanal Gençlerbirliği teknik direktörüydü. Bu isim o kadar zor ki bunu söylemek için Gençlerbirliği‘ni 10 dakikadır çalışıyorum ve söyleyemiyorum. Bir 10 dakika daha çalışıp söyleyeceğim." dedi.

"ONLARI ÇOK İYİ TANIYORUZ"

Maçın zorluğu hakkında konuşan tecrübeli hoca, "Kupayı kazanacak gücümüz var. Kendileri çok agresif takım. Bir iki tane dünya çapında yıldızları var. Onları çok iyi tanıyoruz. Onlar da Napoli maçında oynayacakları için ayrı motivasyon olacak." şeklinde konuştu. 

8-0'LIK BEŞİKTAŞ MAÇI

8-0’lık Beşiktaş maçı hatırlatılması üzerine '6-0’dan sonra hücuma devam diye hareket yapmıştınız. O konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?' sorusuna Benitez, "6-0’da durmak veya durmamak değil ben her zaman daha çok isterim. Bir takım ne veriyorsa ondan daha çok isterim."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.