Kaosçular Birleşti 10 KASIM Provokasyonuna Dikkat!

Kaosçular Birleşti 10 KASIM Provokasyonuna Dikkat!

Danıştay saldırısının yalancı şahidi Tansel Çölaşan başkanlığındaki Atatürkçü Düşünce Derneği, 29 Ekim’in ardından 10 Kasım’ı da gürültülü bir gövde gösterisine dönüştürmeye hazırlanıyor. Çölaşan’a, “Ergenekon avukatları” CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaro

Kaosçular birleşti

Malum çevreler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın ardından 10 Kasım için de benzer hazırlıklar içine girdiler. Ergenekon davasının resmi ve gayri resmi avukatları, 10 Kasım'da gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

ADD'NİN ORGANİZATÖRLÜĞÜNDE GÖVDE GÖSTERİSİ

Danıştay saldırısındaki yalan ve iftiralarıyla bilinen Tansel Çölaşan'ın yönetimindeki Atatürkçü Düşünce Derneği, 10 Kasım için kapsamlı bir program hazırladı. Çölaşan'a bu konuda “Ergenekon avukatı” olduğunu defalarca dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ergenekon örgütü mensuplarının resmi avukatlarından İstanbul Barosu'nun Başkanı Ümit Kocasakal destek veriyor. Düzenlenen programa göre, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yarın (8 Kasım) ADD'nin düzenlediği “Cumhuriyet'in Dünü Bugünü” konulu panelin konuşmacısı olacak. İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal ise 9 Kasım'daki “Atatürk Cumhuriyetinde Hukuk” başlıklı toplantıda konuşacak. Her iki etkinliğin de yöneticiliği ADD Başkanı Tansel Çölaşan yapacak. Ergenekon ve Balyoz terör örgütü mensuplarını savunmasıyla bilinen gazeteci Can Ataklı da yine ADD'nin düzenlediği “Atatürk Cumhuriyetinde Basın” konulu bir konuşma yapacak.

“GERİCİLERE DİRENME” GENELGESİ

Atatürkçü Düşünce Derneği, yurt çapındaki şubeleri aracılığıyla yandaşlarını 10 Kasım günü Anıtkabir'de toplayabilmek için de şube başkanlıklarına bir genelge gönderdi. Tansel Çölaşan imzalı genelgede, Türkiye'nin “gerici, işbirlikçi, bölücü kesimlerin koalisyonunda dönüştürülmeye çalışıldığı” iddia edilerek ADD'lilerin buna direnmesi istendi. ADD'nin Cumhuriyet Bayramı'nda olduğu gibi, 10 Kasım'da da çok geniş katılımlı eylemler sergilemesinin gerektiği vurgulandı. Genelgede, şöyle denildi: “Bu durumda: Genel Yönetim Kurulunun 07.07.2012 gün ve 10 nolu kararı gereği olarak; 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri çerçevesinde 09.05'de Sıhhiye Atatürk Anıtına çiçek koyarak, ardından Anıtkabir'e gidilecektir. 10 Kasım'da Ankara'ya gelecek olan şubelerimizin en geç 8 Kasım tarihine kadar katılımını ve araç sayısını belirleyip sonucunu Genel Merkeze bildirmeleri önemlidir. Şubelerimizin yukarıda belirtilen GYK kararımızın gereğinin yerine getirilmesi ortak eylem ve söylem bilinci yönünden çok önemlidir. Atatürk'e yakışır bir mücadele ruhuyla, karanlıklar ve karamsarlıklar içinde bunalmış halkımıza umut aşılayan Atatürkçü Düşünce Derneği'nin tüm üyelerini tekrar kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

Akit

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.