'11 Eylül'ün İntikamını Alacağız'

'11 Eylül'ün İntikamını Alacağız'

Bu akşam Dünya Şampiyonluğu için karşılaşacağımız ABD'de başarılı oyuncu Kevin Love, ünlü Sports Illustrated dergisinin internet sitesine konuştu.

Love yaptığı açıklamada, "Bayraklar ve şarkılar. Hepsi bize karşı olacak. Ama sadece tribünler değil. Tüm dünya bize karşı olacak. Ancak sonuç ne olur bilinmez" diye konuştu.

İşi 11 Eylül'e bağladı
ABD'nin başarılı oyuncusu Kevin Durrant, dün akşam kazandıkları Litvanya maçı sonrası galibiyetini 11 Eylül 2001'de meydana gelen ikiz kule saldırılarında ölenlere adadı. Durrant twitter'ın da yayımladığı mesajında, "Tanrı o faciada ölenlerin hepsinin ruhlarına acısın. Bu akşam ayakkabılarımda 9-11-01 yazıyordu. Siz onları görebilirdiniz" dedi.

11 Eylül'ün intikamını alma gecesi
ABD'de bazı internet siteleri bu akşam oynanacak Türkiye-ABD, Dünya Şampiyonluğu final maçı öncesi olayı çirkefliğe döktü. 11 Eylül 2001'de meydana gelen İkiz Kuleler saldırılarını, Türkiye maçına bağlayan siteler, "Bu akşam Müslümanlardan 11 Eylül'ün intikamını alma gecesi" şeklinde yaygara kopardı.

Türklerin vatanseverleri tüylerimi diken diken etti
ABD Basketbol Milli Takımı direktörü Tony Ronzone, bu akşam oynanacak final maçı öncesi Türk basketbolseverlere özel bir paragraf açtı. NY Times'a konuşan Ronzone. "Bununun bir benzerini ABD'de hiçbir yerde göremezsiniz. Bu kalabalığın yarattığı atmosfer hiçbir yerde yok. Sadece kendi takımı kazandı diye ağlayan insanlar beni çok etkiledi. Bu ülkedeki vatanseverlik insanın vücudundaki tüyleri diken diken ediyor" dedi.

Etiketler :