1983 model aracın tavanını kesip spor araba yaptı

1983 model aracın tavanını kesip spor araba yaptı

Spor otomobil meraklısı Elbistanlı genç, üstü açık araba hayalini 3 gün geceli gündüzlü çalışarak gerçekleştirdi.

Trafiğe çıkamadığı için köy içinde tarla ve bahçeye giderken kullanan azimli genç, arabasına 'Elbistan İmpalası' adını verdi.

Ayhan Can, 26 yaşında ve kaynakçılık yaparak geçimini sağlıyor. Çocukluğundan beri spor araba sahibi olma hayali kuran Can, 1982 model Reno marka bir araç alarak bu hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvadı. 3 gün, 3 gece çalışan Can, önce aracın tavanını kesti, ardından tavandan artan parçalarla arabanın arkasına rüzgarlık ve bagaj yaptı. Ön bölümünü yeniden elden geçirerek aracın tamamını da yeşile boyadı. Trafik onayı olmadığı için aracıyla köy içinde gezen Can, aracıyla yollarda olmasa da köy içinde, tarla ve bahçe de keyfini çıkarıyor.

Spor otomobil hayalini gerçekleştirmeye bir yıl önce karar verdiğini anlatan Ayhan Can şöyle konuştu: "Ben otomobil yarışı meraklısıyım. Yarış arabalarından üstü açık arabalardan çok etkileniyorum. O yüzden hep benimde bir üstü açık arabam olsun istiyordum. Aracın tavanını kestim benimde oldu. Vatandaşın ilgisi çok fazla. Hemen hemen her gün fotoğraf çektirmeye geliyorlar. Satın almak isteyen oluyor ama benim niyetim yok. Biraz hevesim geçsin diyorum. Araçta yaptığım değişiklikler ruhsatta yer almadığı için yola çıkamıyorum. Böyle bağ, bahçe yollarında ava giderken kullanıyorum. Araba normalde 4 kişilik. Ama 7-8 kişi binebiliyor. ”

060420131600055650664_3.20130406234031.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum