2014 Fikstürü çekiliyor

2014 Fikstürü çekiliyor

2014 FIFA Dünya Kupası elemeleri fikstür çekimi yarın hollanda'da yapılacak.

 

2014 FIFA Dünya Kupası elemelerinde A Milli Futbol Takımı'nın da bulunduğu D Grubu'nun fikstür toplantısı yarın Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da yapılacak. Hilton Hotel'de TSİ 12.00'de gerçekleştirilecek toplantıya, Türkiye Futbol Federasyonu adına A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, sorumlu yardımcı Oğuz Çetin, idari koordinatör Okan Buruk ve milli takımlar müdürü Hüseyin Coşkun katılacak. Fikstür toplantısında Türkiye'nin grubundaki rakipleri Hollanda, Macaristan, Romanya, Estonya ve Andorra'nın da temsilcileri hazır bulunacak.

Oğuz Çetin, Okan Buruk ve Hüseyin Coşkun, toplantıya katılmak üzere bugün Amsterdam'a gidecek ve teknik direktör Guus Hiddink'le bir araya gelecek. Toplantının ardından Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'e geçecek olan Çetin, Buruk ve Coşkun, A Milli Takım'ın kamp yapacağı otel ve 2012 Avrupa Şampiyonası play-off turunda Hırvatistan-Türkiye maçının oynanacağı statta incelemelerde bulunacak.

Bu arada, A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in, Galatasaray-Gaziantepspor ve Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarını izlemek üzere 26 Ekim Çarşamba günü Türkiye'ye geleceği bildirildi. Çetin, Buruk ve Coşkun da aynı gün yurda dönecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.