26 yıldır koltuğu kimseye bırakmıyor

26 yıldır koltuğu kimseye bırakmıyor

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 5 yılda bir gerçekleştirilen Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulu ile 3 yılda bir yapılmakta olan başkanlık seçimleri yapıldı. 26 yıldır başkanlık yapan yine aynı isim kazandı.

91 üyenin katılımı ile gerçekleştirilen genel kurulda yönetin kurulu faaliyet raporunu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Genel Sekreteri İsmet Akdemir okudu. Okunan 5 yıllık faaliyet raporunun ardından yeni alınan kararlar oluşturulan divan tarafından oylamaya koyuldu. Şoförler Odası hükümet temsilcisi Talat Şekerci ve Behiye Gedik'in gözetiminde gerçekleştirilen kurulda divan başkanlığını Muharrem Aygün yaptı. Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Genel Sekreteri İsmet Akdemir, Şoförler Odası'na ait okuduğu 5 yıllık yönetim kurulu faaliyet raporunda şoförler odasının denetlemeleri gelirleri, giderleri ve çalışmaları hakkında üyelere rapor sundu.

91 üyenin katılımı ile Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimi, Seçim Kurulu Başkanı Tarık Karagözoğlu gözetiminde gercekleştirildi. Tek liste olarak gerçekleşen seçimi 26 yıldan bu yana odanın başkanlığını yürüten İsmail Akpınar kazandı. İsmail Akpınar kendi başkanlığı için oyunu kullanmasın ardından, "1973 yılının 6'cı ayından 1984'e kadar Şoförler Odası başkan vekilliğini yürütüm. 1984'den bu güne kadar ise bu kurumun başkanlığını yapmaktayım. Bana oy veren herkese çok teşekkür ederim." dedi.

(CİHAN)

Etiketler :