28 ŞUBAT O'NA DEVAM EDİYOR

28 ŞUBAT O'NA DEVAM EDİYOR

28 Şubat döneminin en büyük mağdurlarından olan Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz'e Cnn Türk kanalında 28 şubat muamelesi...

Cnn Türk kanalında Cüneyt Özdemir'in konuğu olan Jetpa Holding Yön. Kur. Bşk. M.Fadıl Akgündüz, Program sunucusunun çifte standardına maruz kaldı.
 
Otelcilik sektöründe yıldız olarak belirlenen sistemin İslami turizmde artık 5 Hilal Sertifikası olarak değişmesi ve bu kapsamda daha önce Caprice Group otellerini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Evrensel İslami Turizm Standartları Merkezi, Caprice Thermal Palace Didim’e 5 Hilal, Caprice Gold Bayrampaşa Oteli’ne de 7 hilal verdi.
 
Bundan böyle artık islami turizm ve otelcilik sektörü yıldız yerine hilal sembolunu kullanacak.
 
Caprice Gold Bayrampaşa oteli ve islami turizm de yıldız yerine kullanılacak olan hilal sistemi hakkında cnn kanalına bilgi veren Fadıl Akgündüz, program sunucusunun malayani ve ciddiyetten uzak tavrıyla karşılaştı.
 
28 Şubat döneminde kartel medyasının yeşil sermaye olarak tanımladığı muhafazakar iş adamlarına uyguladığı çifte standart, CNN kanalında Cuneyt Özdemir'le yeniden uygulandı.
 
Program'da değerlendirmede bulunan Akgündüz'ün konuşması bitmeden "teşekur ederiz programımıza katıldığınız için" diyerek programı kapatmaya çalışan Cüneyt Ödemir'in tavrı kanal izleyecileri tarafından "büyük ayıp" olarak yorumlandı.
 
Tavırlarında islami turizm ve hilal sistemini içine sindiremediği gözlenen Cüneyt Özdemir'in, diğer konuklarıne göre Fadıl Akgündüz'e uyguladığı çifte standrt dikkat çekti.
 
YERLİ OTO PROJESİ
 
Yerli otomobil projesi hakkında da bilgi veren M.Fadıl Akgündüz, projenin tüm ayrıntılarıyla hazır olduğunu belirterek, önümüzde ki yıl üretime gidilebileceğini söyledi.
 
Bu projeden vazgeçmediğini söyleyen Akgündüz;" daha önceleri mevcut hukumetler bu projemizi gerçekleştirmemizde sıkıntı çıkarıyorlardı, ama şimdi ki şartlarda böyle bir sıkıntı yok." dedi.
 
 
 
 
Muzaffer Kaya / habername.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.