3 vatandaşımız daha Şehit

3 vatandaşımız daha Şehit

İnna lillahi ve inna ileyhi raci'un... Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya, Özgür-Der'i arama imkânı bularak yeni şehit haberleri verdi!

Mavi Marmara gemisine Siyonist korsanların yaptığı saldırıya karşı nefsi müdafaa gayreti içinde direnen üç kardeşimizin daha, Siyonist alçaklar tarafından vurularak şehit edildiği haberini İsrail'de tutsak olan Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya saat 11.00'de Özgür-Der'e telefon etme imkânı bularak bildirdi.

Rıdvan Kaya'nın verdiği bilgiye göre gemiye saldıran Siyonist askerlerle çatışma anında fotoğraf çekmekte olan kardeşimiz Cevdet Kılıçlar alnından vurularak şehit edilmiştir. Ayrıca İzmir'den Cengiz Songül ve Ankara'dan Süleyman Uğur kardeşlerimiz de Siyonistlerin saldırıları sırasında aldıkları kurşun yaralarına müteakip kan kaybından dolayı şehit olmuşlardır. Fiilî saldırı sırasında kardeşlerimizin durumlarını bizzat Rıdvan Kaya ve diğer kardeşlerimiz müşahede etmişler ve şehadetlerine de tanıklık yapmışlardır.

Ayrıca Rıdvan Kaya, Diyarbakır'dan gelen Çelebi Bozan kardeşimizin kayıplar arasında olduğunu bildirmiştir.

Kardeşlerimizin şehadetlerini kutluyor, Rabbimizden şefaatini murat ediyor, tüm yakınlarına ve tüm kardeşlerimize sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

HAKSÖZ-HABER

Etiketler :