34 Gün sonra gelen galibiyet

34 Gün sonra gelen galibiyet

Hagi'nin gelişiyle yeni bir hava yakalayan Galatasaray, ligde üç maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray evinde Medical Park Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Cimbom bu galibiyetle beraber 34 günlük galibiyet özlemini sonlandırmış oldu.

 

Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri 31. dakikada Servet Çetin ve 34. dakikada Juan Pablo Pino kaydetti. Konuk takımın tek golü ise Musa Nizam'dan geldi.

 

Bu sonucun ardından, Cimbom Süper Lig'de puanını 16'ya çıkararak, 17 puanlı Antalyaspor'un bir sıra gerisinde 6.'lığa yerleşti.

 

PİNO SİFTAH YAPTI

 

Fenerbahçe derbisindeki oyunuyla alkış toplayan ve Antalyaspor karşısında da Hagi tarafından forvette görevlendirilen Pino 34 dakikada rakip fileleri havalandırarak sarı-kırmızılı formayla ilk golünü kaydetmiş oldu.

 

KALE YİNE UFUK'A EMANET

 

Galatasaray'ın Ankaragücü ile yaptığı ve 4 gol birden yenilen maçta kırmızı kart gören, serilediği performansla da eleştirilerin hedefi olan kaleci Ufuk, Medical Park Antalyaspor karşısında yeniden kaleyi devraldı.

 

Derbi maçta forma giyen Aykut'un sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamaması nedeniyle teknik direktör Hagi'nin ilk 11'deki tercihi Ufuk oldu. Kaleci Aykut, çarşamba günü yapılan antrenmanda ters bir şekilde düşmesinin ardından belinden sakatlanmıştı.

 

SERKAN VE HAKAN SAKATLANDI

 

Takımda sakat oyuncularının çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşayan Galatasaray, Medical Park Antalyaspor maçında Serkan ile Hakan'ı da kaybetti.

 

Teknik direktör Hagi'nin, Medical Park Antalyaspor karşısında savunmanın sağında görevlendirdiği Serkan Kurtuluş, sakatlanarak henüz ilk yarıda oyundan çıkmak zorunda kaldı.

 

Maçın 41. dakikasında Tita'ya sert giren Serkan, kendisi sakatlanırken, 43. dakikada yerini Ali Turan'ı bırakmak zorunda kaldı. Genç oyuncunun sol ayak bileğinden sakatlandığı görüldü.

 

Mücadelenin ikinci yarısında ise bir anda yerde kalan Hakan Balta, oyuna devam edemeyeceğini işaret ederek 71. dakikada Insua'ya yerini bırakmak zorunda kaldı.

 

ÖMER ÇATKIÇ'A BÜYÜK ÖFKE

 

Medical Park Antalyaspor kalecisi Ömer Çatkıç, Ali Sami Yen Stadı'nda yine tepkilerin hedefi oldu.

 

Yıldızı sarı-kırmızılı taraftarlarla bir türlü barışmayan Ömer Çatkıç'ın maç içinde ayağına her top gelişinde tribünlerden ıslıklar yükselirken, soyunma odasına gidişi sırasında da yine oyuncuya tepkiler gösterildi

 

CİMBOM HAFTAYA ZORLU DEPLASMANDA

 

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray Trabzonspor'a konuk olurken, Medical Park Antalyaspor evinde Bursaspor'u ağırlayacak.

 

Ligde 10. haftanın kalan maçlarının programı ise şöyle:

 

31 Ekim Pazar:

15.30 Gençlerbirliği-Manisaspor

15.30 Kasımpaşa-Kayserispor

17.30 Bucaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor

19.00 Beşiktaş-Sivasspor

 

1 Kasım Pazartesi:

20.00 Konyaspor-Trabzonspor

Etiketler :