"50. Doğum Günü"nü Darülaceze’ye Bağışladı

"50. Doğum Günü"nü Darülaceze’ye Bağışladı

50'inci yaşını dostlarıyla kutlayan işadamı Erhan Kamışlı, doğum gününe katılan konuklardan hediye getirmemelerini rica ederek onun yerine Darülaceze'ye bağışta bulunmalarını istedi.

Sosyal sorumluluk projelerine önem veren ve hayatının her anında bu tarz projelere destek olan işadamı Erhan Kamışlı, doğum gününde duyarlı bir davranış örneği sergiledi.

İşadamı Erhan Kamışlı’yı makamında ağırlayan Darülaceze Başkanı Nevzat BAYHAN; Darülaceze’nin 118 yıldır Sayın Kamışlı gibi hayırseverlerin desteğiyle hizmetine devam ettiğini belirterek,  bu örnek davranıştan ve başlatmış olduğu bu güzel gelenekten dolayı İşadamımız Sayın Erhan Kamışlı’ya teşekkür etti. 

Doğum gününe gelen konuklarından hediye getirmemelerini rica ettiğini söyleyen Erhan Bey, davetiyede yer alan hesap numarasından Darülaceze’ye bağışta bulunmalarını istediğini ifade etti.

Kamışlı, "Eşim Emine KAMIŞLI’nın yılbaşı gecesi Hilton Otel’de şahsım için organize ettiği doğum günü davetinde konuklarımızın da aynı zamanda hayırlı bir iş yapmalarına vesile oldu. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Yaklaşık 80 kişinin teşrif ettiği doğum günü davetinden 118 bin lira bağış toplandı. Tarihî hayır kurumu Darülaceze’nin 118.kuruluş yılı olması dolayısıyla güzel bir rastlantı hafızalarda yer aldı.

İş ve cemiyet dünyasından birçok ünlü ismin akın ettiği davette, hediye istemeyen Erhan Bey’i yakın arkadaşları da gönülden tebrik ettiler.

Darülaceze’ye ilk kez böyle bir projeyle yardım toplayan Kamışlı’nın bu fikri birçok insana örnek oluşturacak.

Ziyaret sonrası Darülaceze Başkanı Nevzat Bayhan, İşadamımız Sayın Erhan Kamışlı’ya göstermiş olduğu bu hassasiyetten ve güzel davranışından dolayı plaket ile 118 yıl önce Darülaceze’nin açılışında Sultan Abdülhamit Han’a sunulan 19.yüzyıl Darülaceze Fotoğrafları Albümünü takdim etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.