500 İşadamı Rize’ye Gelecek

500 İşadamı Rize’ye Gelecek

MÜSİAD Rize Şubesini ziyaret eden Vali Nurullah Çakır, MÜSİAD’ın, ülkede ve Rize’de etkin sivil toplum örgütlerinin başında geldiğini belirterek, “MÜSİAD’ın çalışmalarını yakinen takip ediyor ve takdirle karşılıyorum. Görüyorum ki, MÜSİAD Rize’de çok fark

Vali Çakır, Mayıs ayında Rize Şubesi’nin evsahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısının, Rize’nin tanıtımı için çok önemli ve büyük bir organizasyon olduğunu ifade ederek, Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce işadamı ve MÜSİAD Şube Başkanlarının misafir olacağı bu organizasyonun başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yaparak, Rize Valiliği olarak bu organizasyona her türlü desteği vereceklerini ve katkı sağlayacaklarını söyledi.

Mahmut Dabak’ın Şube Başkanlığına seçilmesi üzerine hem hayırlı olsun dileklerini iletmek hem de GİK hazırlıkları kapsamında değerlendirme yapmak üzere MÜSİAD Rize Şubesinde MÜSİAD yönetimi ile biraraya gelen Rize Valisi Nurullah Çakır’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Şube Başkanı Dabak, Vali Çakır’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, 24-25 Mayıs 2013 tarihlerinde Rize’de yapılacak olan MÜSİAD GİK toplantısı hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, onur konuğu olarak Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın katılacağını, Bakan Yıldız’ın yanısıra MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ile birlikte Genel Merkez yönetim kurulu ve tüm illerdeki şube başkanları ile şube yöneticilerini 24-25 Mayıs’ta Rize’de ağırlayacaklarını söyleyen Şube Başkanı Dabak, “Ülkemizin önde gelen 500 işadamı Rize’ye gelecek. Yönetim kurulumuz ve üyelerimizle beraber bu büyük organizasyona kilitlenmiş durumdayız. Hazırlıklarımıza devam ediyoruz ve Sayın Valimiz’in de destekleri ile birlikte misafirlerimize iyi bir evsahipliği yapmak istiyoruz.” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.