70 Yaşında İftira Atıyor

70 Yaşında İftira Atıyor

Van'da yumurta atanların AK Parti'li olduğunu söyleyen ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'i suçlayan Deniz Baykal'a, Çelik cevap vedi.

Van'da yumurta atanların AK Parti'li olduğunu söyleyen ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'i suçlayan Deniz Baykal'a, Çelik cevap vedi. Çelik tazminat davası açacağını söylediği Baykal'la akraba olduğunu belirtti. "Sayın Baykal’ın bu ifadeleri kesinlikle gerçekle bağdaşmamaktadır, İftiradır" diyen Çelik, " Yaşı 70’i devirmiş bir siyasi parti liderinin elinde hiçbir kanıt yokken bana iftira atması çok ayıp bir şeydir.
Deniz Baykal'ın iddia ve ithamları gerçek dışıdır. Sayın Baykal'a ifitraları nedeniyle 1 liralık tazminat dava açacağım" dedi.

Çelik sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Sayın Baykal ve adamları bu olayın ağabeyim Ramazan Çelik tarafından gerçekleştirildiğini söylediler. Ağabeyim geçen pazartesinden beri Van’da değil. Yılmaz aslan’dan diye birinden bahsettiler, Yılmaz Aslan değil, Aslan Yılmaz. Benimle ırsi bir akrabalığı da yoktur. Benim akrabalarım olduğu söyleniyor. Sayın Baykal’la da ben Hz. Adem’den akrabayız. Bu durumdan pek memnun olmasam da memnun değilim. Yumurta atmak taş atmak ne kadar ayıp ve çirkinse iftira atmak ondan daha fazla çirkindir.
Kim olursa olsun taş ve yumurta atanı savunmayacağız. "

"Trabzon'da Sayın Başbakan'a yumurta atan Halkevleri mensubu genci, dönemin CHP'li belediye başkanı ödül olarak işe aldı" diyen Çelik, "Biz her türlü şiddeti ve terör faaliyetini kınıyoruz... Sayın Baykal'ın asıl hırçınlığının sebebi onu Van'da 400 kişilik slaonda 150 kişinin dinlemesidir... Sayın Baykal'ın son günlerde Merhum İnönü'nün sendromuna düştüğünü zannediyorum. 1965'de merhum İnönü Uşak'ta taşlanmıştı. 1961 darbesinden sonra her şeyin hesabı soruldu ama bu gündeme gelmedi. Daha sonra da bunun bir tertip olduğu ortaya çıkmıştı" şeklinde konuştu
 

Etiketler :