8 Yaşındaki Hasret'i öldürüp gömdüler

8 Yaşındaki Hasret'i öldürüp gömdüler

Dün okul çıkışından sonra ortadan kaybolan Edirne Havsa'da yaşayan 8 yaşındaki Hasret'i aramaya geçen jandarma bir süre korkunç vahşeti gün yüzüne çıkardı. Hasret metruk bir evde gömülü bulundu, iki komşusu gözaltında...

Edirne'nin Havsa ilçesinde 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi kız, başına taşla vurularak öldürülmüş bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Şerbetli Köyünde İlkay ve Emine K. çiftinin kızları ilkokul öğrencisi 8 yaşındaki Hasret, dün akşam okuldan eve dönmeyince ailesi jandarmaya başvurdu. Jandarma tarafından yapılan incelemede, küçük kızın okula gitmediği belirlendi.

Aileden edinilen bilgiler doğrultusunda, aralarında husumet olduğu tespit edilen aynı köyde yaşayan S.Ş. isimli kadın ile oğlu S.Ş. gözaltına alındı.

Zanlıların ifadesi üzerine kullanılmayan bir evde, iz takip köpekleriyle yapılan aramada,  küçük kızın cesedi kullanılmayan odada toprak zemine gömülü bulundu.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından küçük Hasret'in cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Yapılan ilk incelemelerde, küçük kızın kafasında darbeler olduğu tespit edildi. Her iki ailenin arasında geçmişe dayalı bir husumet olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :