Maçın ardından Lucescu ne dedi?

Maçın ardından Lucescu ne dedi?

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Lucescu:"Maalesef oyuncu eksiği olan bir takımız"- "Senkronizasyon eksikliği ve teknik eksikliklerden dolayı hatalarımız oldu"

 

CLUJ (AA) - Hazırlık maçında deplasmanda Romanya'ya 2-0 yenilen A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Mircea Lucescu, yeni isimleri görmenin kendisi için önemli olduğunu, oyuncu eksikliklerinin bulunduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mircea Lucescu, "Benim amacım, yeni oyuncuları görmekti. Örneğin Kenan Karaman'ı ilk defa dün burada gördüm. Maalesef oyuncu eksiği olan bir takımız." dedi.

Romanya Milli Takımı'nın kendilerine göre daha hazır olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Daha çok birlikte oynamış oyunculardan oluşan bir takım. Bunu avantaja çevirdiler. Ben oyunumuzdan memnunum. Türkiye, İspanya, Almanya liginde oynayan oyuncuları bir araya getirdim. Senkronizasyon eksikliği ve teknik eksikliklerden dolayı hatalarımız oldu. Romanya’nın kadrosunda 30 oyuncu vardı. Bizde ise 21 oyuncu vardı. Dediğim gibi, yeni bir takımız." diye konuştu.

Lucescu, sergilediği performansla Romanya'nın galibiyeti hak ettiğini dile getirerek, "İlk gol Selçuk İnan'ın hatası yüzünden mi yoksa hakemin hatasından mı oldu göremedim. İkinci yarı daha iyi oynadık ancak bir gol daha yedik. Biz de gol atabilirdik fakat olmadı. Bence doğru bir sonuç ortaya çıktı." ifadelerini kullandı.

Maç sonrası Romanya Milli Takımı Teknik Direktörü Cosmin Contra'yı tebrik ettiğini anlatan Lucescu, "Romanya Milli Takımı'nın yaş ortalaması 29,5. Bizim yaş ortalamamız ise 24,5. Rakibimizde tecrübeli oyuncular var. Bu tecrübeden iyi bir şekilde yararlandılar." şeklinde konuştu.

Öte yandan, Romanya Milli Takımı Teknik Direktörü Contra ise yaptığı açıklamada, "Benim kariyerim için her zafer önemli. Daha önemli zaferlerim de oldu. Bugün iki milli takım arasında yapılan bir müsabaka vardı. Oyuncularım ve ekibim için seviniyorum. Benim için önemli olan bu." değerlendirmesinde bulundu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.