Milli maçın ardından Erol Alkan Ne dedi?

Milli maçın ardından Erol Alkan Ne dedi?

Milli futbolcu Alkan: - "(Milli takıma çağrılmasıyla ilgili eleştiriler) Bazı şeyleri duydum, okudum. Doğru olmayan şeyler var. Onları da aramızda düzelttik. Yani bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum"

ANTALYA (AA) - Antalya'da Arnavutluk'la oynadığı hazırlık maçını 3-2 kaybeden A Milli Takım'ın futbolcularından Erol Erdal Alkan, hakkında çıkan iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Antalya Stadı'ndaki özel karşılaşmanın ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Erol Erdal Alkan, milli takımın aday kadrosunda yer almasıyla ilgili eleştirilere ilişkin, "Bazı şeyleri duydum, okudum. Doğru olmayan şeyler var. Onları da aramızda düzelttik. Yani bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum." dedi.

Alkan, gazetecilerinin hedefleriyle ilgili sorusu üzerine şunları kaydetti:

"Kendi takımımda devam edeceğim. Gerisinde de ne olur o hocaya bağlı. Kendi performansıma devam edeceğim. Hoca karar verecek. Şu anda ikinci ligde oynuyorum. Hoca benim birinci lige yükselmemi istiyor. Ona bakacağız. Her futbolcu buna adım atmak ister. Şimdi hedefim bu. Milli takımda kamp ortamı güzeldi, seviye yüksekti. Benim de bu seviyeye alışmam için güzel bir dönemdi. İnşallah ilerisi için yine çağrılabilirim."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.