Emre patladı: Vicdansızlar!

Emre patladı: Vicdansızlar!

A Milli Takım’ın kaptanı, “Kampta Trabzonsporlu taraftarlar bir haftadır şerefime, eşime küfretti. Ankaragücülü Kağan’ı tanımam. Kendisiyle telefonda bile konuşmadım. Bana saldıranlar toprağın altını da düşünmeli” dedi.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu elemelerindeki Belçika maçı öncesi ve sonrasında Emre Belözoğlu konuşuldu. Milliler’in kamp yaptığı  otelden çıkışında bir taraftarın attığı laf kaptan Emre Belözoğlu’nu çileden çıkardı.  Sözlü sataşmanın ardından otobüsten inip, gurbetçinin yanına gitmek isteyen deneyimli oyuncuyu arkadaşları içeriye çekerek aşağıya inmesine engel oldu. Emre, maçtan sonra da A.Gücü’lü Kağan’a mesaj attığı iddialarıyla ilgili de sert açıklamalar yaptı.

İnandığım Allah’ın da bir hesabı var

İşte Emre Belözoğlu’nun sözleri: “Ben milli takım kampındayım ama bir hafta boyunca burada Trabzonsporlu taraftarlar şerefime, eşime küfrettiler. Benim ve takımın konsantrasyonu bozuldu. Önemli bir milli maç öncesinde bu olayı çıkaranlar bunu kasıtlı yaptılar. Federasyonla hesabı olanlar, diğer başkanlarla hesabı olanlar bunu yaptı. Herkesin hesabı var, inandığım Allah’ın hesabı var. Yerin altının da olduğunu unutmasınlar. Herkes yaptığının hesabını verir. Bunu yapanlar vicdansız. Vicdanı olan bunları yapmaz.”

İftira atanlar sokağa çıkabilecek mi?

“Kağan’ı tanımam. Sadece Ak Merkez’de babası ile birlikte kısa bir görüşmemiz oldu. Kendisi ile telefonla bile konuşmadım. Olay savcılığa intikal etmiş. 3-5 hafta sonra bu olay aydınlığa kavuşacak. Ben eşimle sokağa çıkıp dolaşamayacak duruma sokuldum. Acaba bana iftira atanlar eşleriyle çıkıp sokakta dolaşabilecekler mi? Ben Türk’üm ve çoğundan daha Türk’üm. Milli takımı 2012’de bırakacaktım. Ama vazgeçtim. Bırakmıyorum. Allah bana güç verdiği oranda sırf onlara inat şampiyonada oynamayı düşünüyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.