İşte İnsanlığın Bittiği Nokta!

İşte İnsanlığın Bittiği Nokta!

İnternette yayınlanan bir görüntüde ABD askerlerinin, öldürdükleri Taliban militanlarının üzerine idrarlarını yaptıkları görülüyor.

 

Irak`ta Ebu Garip hapishanesinde, Amerikalı askerlerin mahkumlara yaptığı işkencelerin ortaya çıkmasıyla geçmişte zor duruma düşen Amerika Birleşik Devletleri yine sıkıntıda... Bu defa ölü Taliban üyelerine yönelik Amerikan askerlerinin davranışı büyük yankı uyandırdı.

Nerede kaydedildiği ve internete kimler tarafından konulduğu bilinmeyen görüntülerde 4 Amerikan askeri görülüyor. Yerde yatan, üzerleri kanlı üç kişi ise öldürülen Taliban üyeleri.

Çekim yapıldığının farkında oldukları anlaşılan askerler, ölülerin üzerine idrarlarını yapıyor.

Pentagon: "Rezil ve Kabul Edilemez"

Büyük tepki uyandıran görüntülerle ilgili olarak Pentagon sözcüsü John Kirby, rezil ve kabul edilemez bu davranışla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Görüntülere tepki gösteren Amerikan İslami ilişkiler Konseyi de, Amerikan Savunma Bakanı Leon Panetta'ya bir mektup yollayarak olayın kabul edilemez olduğunu bildirdi.

Afganistan'da halen 90 bin civarında Amerikan askeri bulunuyor.

2014 yılında Amerikan ve müttefik güçlerin Afganistan'dan çekilerek ülkenin güvenliğini Afgan güçlerine bırakması planlanıyor. 

İşte İnsanlığın Bittiği Nokta!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.