Obama'dan büyük gaf!

Obama'dan büyük gaf!

ABD'de kasım ayında yapılacak başkanlık seçimleri için seçim turuna devam eden Obama,seçim konuşmasında, eşi, çocukları, kayınvalidesi Marian Robinson ve köpeği Bo'dan da bahsetti.

ABD Başkanı Barack Obama, çarşamba günkü seçim kampanyası konuşmasında bir pot kırarak "Köpeğim Bo, kayınvalidemden daha karizmatiktir" diye konuştu

ABD'de kasım ayında yapılacak başkanlık seçimleri için seçim turuna devam eden Obama, Iowa eyaletinin Davenport şehrinde yaptığı seçim konuşmasında, eşi, çocukları, kayınvalidesi Marian Robinson ve köpeği Bo'dan da bahsetti. Başkan Obama gülerek "Eşim konuşmaya başladığı vakit onun söylediklerini takip etmek bana zor geliyor, çünkü evimizin içinde, en başta eşimin olduğu, daha sonra kızlarım, Bo, kayınvalidem ve benim geldiğim bir karizma hiyerarşisi var" dedi. Aile içinde sıralama yaparken kayınvalidesinin ismini köpeği Bo'dan sonra söyleyen Obama, konuşmasının devamında kayınvalidesini sevdiğini belirterek, "Açık olmak gerekirse, eşim Michelle'in güzelliğini aldığı kayınvalidem Bo'dan önce geliyor" diye konuştu. Obama ailesinin sevilen üyesi "Portekizli yüzücü köpeği" olarak bilinen Bo, Obama'ya seçim kampanyasında yardım ediyor. Seçim kampanyası için oynadığı reklam filminde ses efektiyle Amerikan halkına seslenen Bo, Obama'nın başkaları gibi hayvanlara eziyet eden bir ABD'li olmadığı söyleyerek: "Oyunuzu hayvansever başkan adayına verin" diyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.