23. Kotku Aile KAMPI Maryland'de Gerçekleştirildi

23. Kotku Aile KAMPI Maryland'de Gerçekleştirildi

Yıllar önce merhum Prof. Dr. Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendi tarafından ABD'de başlatılan Kotku Aile kamplarının 23.su Maryland Eyaletindeki Diyanet merkezinde gerçekleştirildi.

E. Mucteba Kerim'in haberi

habername.com

Merhum Prof. Dr. Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendi yaklaşık 25 yıl onceTurkiye'de başlattığı aile kamplarını 23 yıl önce de ABD'de başlatmıştı.

Merhum Hocaefendi'nin başlatmış olduğu bu güzel kampların sonuncusu geçen hafta sonu ABD'nin Maryland eyaletinde gerçekleştirildi.
 
Lanham şehrindeki Diyanet Kulliyesinde gerçekleştirilen kampa; konuşmacı olarak Üsküdar Kotku Camii Imam Hatib'i Yahya Özkul, TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Lokman Kuzu, SETA Washington Direktörü Yard. Doç. Dr. Kılıç Buğra Kanat katıldılar.
 
Diyanet Külliyesi camii Imam Hatibi Ali Tos'un okuduğu aşşerifle başlayan ve 3 gün süren aile kampında açılış konuşmasını yapan UWA Vakfı başkanı Ahmet Tan her yıl biri yaz diğeri kış olmak üzere iki defa aile kampı yaptıklarını ve çok değerli konuşmacıları davet ederek; çoluk çocuk ailecek güzel bir tatille birlikte dolu dolu bir kamp yaşadıklarını beyan etti.
 
ABD Washington Din İşleri Müşaviri Dr. Yaşar Çolak'da selamlama konuşmasında böyle güzide bir topluluğu Diyanet Merkezinde ağırlamaktan çok mutlu olduklarını başta merhum Mehmed Zahid Kotku ve merhum Mahmud Es'ad Coşan hocaefendiler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
 
Katılımcılar arasında www.habername.com Genel Yayın Yönetmeni Kemal Bozkurt ve Zakat Foundation Doğu Bölgesi Direktörü Murat Köse'nin de olduğu 23 Kotku aile kampı güzel hatıralarla sona erdi.

yasar-colak.jpgyahya-ozkul.jpgtoplu-camii-onu.jpgtarihce.jpg

muhsin.jpglokman.jpgkilic-dogru.jpgkilic-ile.jpg

islamd-dogru-3.jpgimg_0587.jpgimg_0566.jpgabdullah-sert.jpg

ahmet-tan.jpgakwa.jpghutbe.jpg

2016-11-27-photo-00000465-(1).jpg2016-11-27-photo-00000468.jpg2016-11-27-photo-00000469.jpg2016-11-27-photo-00000474.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum