"Müslümanlar park edemez!"

"Müslümanlar park edemez!"

Teksas'ın Spring Branch bölgesinde yer alan Westview alışveriş merkezinin otoparkında bulunan "Müslümanlar park edemez!" yazısı bölge sakinlerinin de tepkisini çekti.

 

UYARI ŞAŞKINLIK YARATTI

Söz konusu AVM'nin hemen ilerisinde yer alan caminin cemaatine yönelik asıldığı belirtilen uyarı mesajı, gelen yoğun tepkiler üzerine hemen yerinden kaldırıldı. Müslümanların kutsal ayı Ramazan 'da meydana gelmesi dolayısıyla ayrı bir hassasiyetle değerlendirilen uyarıyı ise kimin astığı henüz net değil. Zira, AVM yönetimi afişle kendilerinin herhangi bir ilgilerinin olmadığını açıklamış durumda. 

CEMAAT ARAÇLARINI AVM'YE PARK EDİYOR

/images/stories/date/081213/local-news/081213-abddeki-alveri-merkezinde-muslumanlar-park-yasa-1.jpgAlışveriş merkezinin ilerisinde konumlanan El Farouq Camii'nin cemaati ise ibadetlerini yapmaya giderken fark ettikleri "Müslümanlar park edemez!" yazısı karşısında şok olduklarını belirtirken, AVM'nin çalışanları ise camiye gelen müslümanların otoparkta ciddi bir yoğunluk oluşturmaları karşısında böyle bir hamleye başvurulmuş olabileceğini ifade etti.

AVM'nin sahibi konumunda bulunan Steve Kwon isimli şahıs ise, görüntülerin basında yer almasının hemen ardından söz konusu mesajı yerinden kaldırdıklarını söyledi.

Radikal 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.