ABD'de şok suikast: 7 ölü!

ABD'de şok suikast: 7 ölü!

ABD Temsilciler Meclisi Arizona Milletvekili Gabrielle Giffords yakın mesafeden yapılan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

ABD Temsilciler Meclisi Demokrat Parti Arizona milletvekili Gabrielle Giffords'un, Arizona'nın Tucson kentindeki bir alışveriş merkezinde katıldığı halka açık bir etkinlik sırasında başından vurularak öldürüldüğü bildirildi. 40 yaşındaki milletvekili Giffords hayatını kaybettiği saldırıda aralarında 3 danışmanın da bulunduğu 7 kişinin  öldüğü iddia ediliyor. Saldırıda 12 kişi de yaralandı. Saldırganın hemen yakalanarak gözaltına alındığı ifade edilirken, FBI ve yerel polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

ABD KARIŞTI!

ABD'nin Arizona eyaletinde başından vurulan Amerikanı Kongre üyesi Gabrielle Giffords'ın durumuyla ilgili çelişkiler bulunuyor. Giffords'un, Arizona'nın Tucson kentindeki bir markette katıldığı halka açık bir etkinlik sırasında, gelişigüzel ateş açan kimliği belirsiz bir saldırgan tarafından vurulması sonucunda ölüp ölmediğiyle ilgili Amerikan basınında çelişkili bilgiler yer alıyor.

 

Etiketler :