Avcı eleştirilere yanıt verdi

Avcı eleştirilere yanıt verdi

Abdullah Avcı, son günlerde kendisine yöneltilen eleştirilerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Milli Takım'ın Estonya'yı 3-0 mağlup ettiği maçın ardından NTV Spor mikrofonlarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Abdullah Avcı, son günlerde kendisine yöneltilen eleştirilerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

10 kişi kalan takımlara karşı oynamanın her zaman çok zor olduğunu dile getiren A Milli Takım'ın teknik patronu Abdullah Avcı, "Oyunun ilk 9 dakikası çok arzuluyduk. Bireysel hatamızdan sonra oyun biraz dalgalandı. 10 kişi kalan rakip karşısında oynamak her zaman zordur. O kilidi açmak zordur. Buna bir de zeminin problemi eklendi. Ancak ilk golün ardından ikinci golü de bulduktan sonra topa sahip olan taraftık. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Selçuk İnan ve Hamit Altıntop'un çok karakterli oyuncular olduğunu ve bu oyuncuların Türkiye'yi 2014 Dünya Kupası'na taşıyacağını ifade eden Avcı, "10 gündür herkes ailelerinden uzakta. Telefonla bile konuşamadığımız zamanlar oldu. Yoğun bir şekilde Hollanda ve Estonya maçlarını çalıştık. Oyuncular da burada son derece fedakarlık yaptı. Ben onlara da teşekkür ediyorum. Tercihler insanlar tarafından tartışılabilir ama önemli koltuğa saygı gösterilmelidir. Eleştiriler bundan önce de oldu ancak koltuğa saygı gösterilmelidir. Bu koltuk farklı bir koltuk. Sadece 1 oyuncu üzerinden gidilmemesi lazım. Selçuk İnan ve Hamit, hem karakterli hem de çok iyi oyuncular. Bu milli takımı Dünya Kupası'na taşıyacak oyunculardır. Bunun altında birşey aramanın gereği yok. Ben hepsini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Selçuk İnan üzerinden diğer oyunculara da saygısızlık yapılmaması gerektiğini vurgulayan Abdullah Avcı, "Ben Selçuk İnan'ı genç milli takımlardan bu yana tanıyorum. Selçuk benim kardeşimdir. Ben geçenlerde bu konuyla ilgili bir açıklama yaptım. Hollanda karşısında son yıllarda yüzde 50 topa sahip olma oranına çıkabilen takım yok. Bu takımdaki her oyuncu çok değerlidir. Lütfen diğer oyunculara saygısızlık yapmayalım" ifadelerini kullandı.

NTVSpor

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.