Abdullah Avcı'ya şok! Erkan Zengin...

Abdullah Avcı'ya şok! Erkan Zengin...

Abdullah Avcı'nın A Milli Takım kadrosunda düşündüğü Erkan Zengin'i İsveç Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Erik Hamren aday kadroya çağırdı.

Abdullah Avcı'nın A Milli Takım kadrosunda düşündüğü Erkan Zengin'i İsveç Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Erik Hamren aday kadroya çağırdı.

 

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde C Grubu'nda mücadele eden İsveç Milli Takımı'nın kadrosu açıklandı.

Teknik Direktör Erik Hamren, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor forması giyen Erkan Zengin'i de gösterdiği başarılı performans sonrasında 22 Mart'ta İrlanda ile oynanacak grup maçının kadrosuna dahil etti. İsveç bu maçın ardından 26 Mart'ta Slovakya ile bir hazırlık maçı da oynayacak.

İlk kez A Milli Takım forması giyme hakkı kazanan Erkan Zengin, daha önce 2006 yılında Jörgen Lennartsson ve Tommy Söderberg'in hocalığını yaptığı İsveç 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giymişti.

İsveç medyası tarafından Erik Hamren'in Erkan Zengin'i kadroya dahil etmesi büyük sürpriz olarak değerlendirilirken, Kasımpaşa kalesini koruyan Andreas Isaksson ve Gençlerbirliği'nde oynayan Jimmy Durmaz da kadroda yer buldu.

Galatasaray'da sakatlığı devam eden Johan Elmander ise kadroda yer almadı.

İsveç Milli Takımı'nın kadrosu şu şekilde:

Kaleci: Andreas Isaksson, Kasimpasa, Johan Wiland, FC Köpenhamn, Kristoffer Nordfeldt, Heerenveen.

Defans: Mikael Antonsson, Bologna, Andreas Granqvist, Genoa, Mikael Lustig, Celtic, Jonas Olsson, West Bromwich, Martin Olsson, Per Nilsson, Freiburg, Behrang Safari, Anderlecht.

Orta saha: Jimmy Durmaz, Genclerbirligi, Rasmus Elm, CSKA Moskva, Samuel Holmén, Istanbul BB, Alexander Kacaniklic, Burnley, Kim Källström, Spartak Moskva, Sebastian Larsson, Sunderland, Anders Svensson, Elfsborg, Pontus Wernbloom, CSKA Moskva, Erkan Zengin, Eskişehirspor

Forvet: Zlatan Ibrahimovic, Paris SG, Ola Toivonen, PSV Eindhoven, Tobias Hysén, IFK Göteborg, Alexander Gerndt, Young Boys 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.