Abdullah Ercan hakeme isyan etti

Abdullah Ercan hakeme isyan etti

Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Gaziantepspor'da teknik direktör Abdullah Ercan maç sonrası yayıncı kuruluş mikrofonlarına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 3-2 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü Abdullah Ercan maç sonrası yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

Şanssız sakalıklar yaşadıklarını belirten teknik adam, "Açıkcası beraberliğe üzülecez derken mağlup olduk. Oyunun genelinde iyi mücadele ettik .80. dakikaya kadar planlarımız tuttu. Ancak mecbur iki değişiklik yaptık. Kalecimiz de son 10 dakikada sakatlandı. Bugün kazanabilirdik, kazanmaya da yakındık. Eğer Mahmut'a bir şey olmasıydı buradan üç puanla ayrılırdık" diye konuştu.

Maçın hakeminin de pozisyonlarda hatalı olduğunu iddia eden Ercan "Maç boyunca etkili çıkmak istedik. Planımız savunma arkasına etkili toplar atmaktı. Duran toplarda etkili olduklarını bildiğimizden faul yapmamamız gerektiğini bliyorduk. Her şeye rağmen Beşiktaş'ın ikinci golünde ofsayt, üçüncü golde de o kadar net bir faul olmadığını düşünüyorum. Tabii taraftarın etkisinde kalıyorlar, seyirci baya yüklendi hakem Tolga Hoca'ya. Bizim için baya problemli bir maç oldu. 4 oyuncumuz da cezalı duruma düştü" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.