Abdullah Gül ve Bülent Arınç'ın ismi silindi mi?

Abdullah Gül ve Bülent Arınç'ın ismi silindi mi?

Mustafa Varank, AK Parti'nin internet sitesindeki 'kurucu üyeler' listesinden Abdullah Gül ve Bülent Arınç'ın isimlerinin çıkarıldığı iddiasına cevap verdi.

Paralel örgüte yakınlığıyla bilinen ve muhalif sol medya organlarında, AK Parti'nin resmi web sitesinde yer alan "Kurucu Üyeler" listesinden Abdullah Gül, Bülent Arınç ve Yakar Yakış'ın isimlerinin silindiği iddiası yer aldı.

Web sitelerinin geçmiş sürümlerini görüntüleyen 'Wayback machine' adlı internet sitesini referans gösteren web siteleri, 11 Ağustos 2015 tarihli AK Parti sitesinde kurucu üyeler listesinde yer alan Abdullah Gül ve Yaşar Yakış isimlerinin, AK Partinin sitesinin güncel olan halinde yer almadığı ve silindiğini öne sürdü.

MUSTAFA VARANK'TAN İDDİAYA CEVAP

Medya aracılığıyla yürütülen algı operasyonunu Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Varank deşifre etti.

Abdullah Gül ve Bülent Arınç'ın isimlerinin 'silindiği' iddiasını yalanlayan Varank, Twitter hesabından yaptığı açıklamada,"Dünyanın en cahil medyası bizde diyeceğim ama cahillikten değil art niyetten olduğunu biliyorum. AK Parti 14 Ağustos 2001'de kuruldu. AK Parti'nin resmi kurucu üyeleri arasında Abdullah Gül ve Bülent Arınç zaten yoktu ki şimdi isimleri web sitesinden kaldırılmış olsun." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.