Öcalan'ın kardeşi: Öcalan nurcu olamazdı

Öcalan'ın kardeşi: Öcalan nurcu olamazdı

"Sistem ağabeyimi önce Ermeni yaptı, Zerdüşt yaptı şimdi de Nurcu yapmaya çalışıyor” diyen Öcalan'ın kardeşi ekledi: Sohbete gitseydi de değişmezdi.

 

Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan, Öcalan’la ilgili dindarlık tartışmalarını değerlendirdi. Öcalan, “Sistem ağabeyimi daha önce Ermeni yaptı, Zerdüşt yaptı şimdi de Nurcu yapmaya çalışıyor” dedi.

 
Sohbete Gitseydi de Değişmezdi
 
Taraf'ın haberine göre, “Nur Cemaati sohbetine gitseydi belki Abdullah Öcalan olmazdı” iddialarıyla ilgili olarak Mehmet Öcalan, “Ortada 200 yıllık Kürt sorunu var. Nurcuların sohbetine gitseydi belki bu yola sapmazdı diye bir şey yok. O sohbetlere katılsaydı da değişen bir şey olmayacaktı. Abdullah Öcalan yine Abdullah Öcalan olurdu." dedi.
 
Abdullah Öcalan'ı Dindar Gösterme Çabaları Çok Tehlikeli
 
PKK lideri Öcalan'ın dindar gösterilme çabalarını tehlikeli bulduğunu ifade eden kardeş Öcalan, "Bu tartışmalar çok ilginçtir. Bir dönem sistem bizi Ermeni yaptı. Bunu da dedemle babamın komşu köydeki Ermeni dostlarına bağlamışlardı. Ardından bizi Zerdüşt yaptılar. Şimdi de Nurcu yapmaya çalışıyorlar. Ben bunu çok tehlikeli buluyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.