Çocuklar Türk bayrağı yaktı

Çocuklar Türk bayrağı yaktı

PKK sempatizanları Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilişinin 13'üncü yılında Türk Bayrağı yaktı, polise taş attı.

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde toplanan terör örgütü PKK sempatizanı, yaşları küçük 10 kişilik bir grup, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilişinin 13'üncü yılında Türk Bayrağı yaktı, polise taş attı.

ÇOCUKLAR TÜRK BAYRAĞI YAKTI

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın 15 Şubat 1999 tarihinde Türkiye'ye getirilişinin 13'üncü yılında, Aydın'ın Germencik İlçesi'ne bağlı Ortaklar Beldesi Belediye Şantiyesi yakınlarında, saat 20.00 sıralarında olaylar çıktı. Örgüt sempatizanı olan 10 kişilik çocuk grubu, Türk Bayrağı yaktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen yaklaşık 500 polis, bir TOMA ve bir polis panzeri grubu dağıtmak için gaz bombası ve tazyikli su kullandı.

Terör örgütü sempatizanları atılan gaz bombalarını yerden alıp tekrar polise attı. Çöp kovalarını deviren grup ayrıca, yerden aldıkları taşları da polise fırlattı. Polis ekipleri atılan gaz bombalarından bazılarının rüzgarın etkisiyle geri dönmesi üzerine zor anlar yaşadı. Zaman zaman ara sokaklara kaçıp tekrar geri dönen grup ile polis arasında yaklaşık 5 saat kovalamaca yaşandı. Terör yandaşı çocuklar daha sonra ara sokaklarda izlerini kaybettirdi. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.