Abdüllatif Şener'e Çifte Şok !

Abdüllatif Şener'e Çifte Şok !

Pazartesi günü partisinin kuruluşunu açıklayacak olan ''Yeni Oluşum Hareketi'' lideri Abdüllatif Şener'e 2 kötü haber birden geldi


22’nci dönem AKP Elazığ Milletvekili Abdulbaki Türkoğlu, Yeni Oluşum Hareketi Lideri Abdüllatif Şener’in 25 Mayıs Pazartesi günü kuracağı partide yer almayacağını açıkladı.

AKP’nin 22 Temmuz seçimleri öncesinde liste dışı bıraktığı isimlerden olan Türkoğlu yaptığı yazılı açıklamada, 2007 seçimlerinden sonra eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’le birlikte Yeni Oluşum Hareketi içinde olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Başlangıçtaki hedefimiz; Türkiye’ye geleceğe taşıyacak, ülke sorunlarına yeni, doğru ve sıra dışı çözümler üretecek ve milletimizin her kesimini kucaklayacak bir yapılanma idi. Bu yapılanla biçimini göremediğimden, 25 Mayıs 2009 Pazartesi günü kurulacak parti içerisinde, ısrarlara rağmen, yer almamayı uygun görmüş bulunmaktayım. Basın yayın organlarında adımın yer almasından dolayı böyle bir açıklama gereği duyduğumu belirtirim.”

* Ak Parti 22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan, Abdüllatif Şener'le birlikte hareket ettiği ve pazartesi açıklanacak partide yer alacağı yönündeki haberleri yalanladı. Kaplan, Şener ile birlikte hareket etmediğini belirterek, AK Parti dışında bir siyasi yapı içinde bulunmayacağını açıkladı. Kaplan, halen AK Parti üyesi olduğunu ve partisi ile gönül bağının sürdüğünü belirtti

Etiketler :