Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat:

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat:

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, yaşanan terör saldırılarına tepki göstererek, "Bir oyun oynanmaya çalışılıyor. Galeyana gelmeden ülkenin birlik ve bütünlüğünü her zaman savunacağız." dedi.

AĞRI (AA) - Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, yaşanan terör saldırılarına tepki göstererek, "Bir oyun oynanmaya çalışılıyor. Galeyana gelmeden ülkenin birlik ve bütünlüğünü her zaman savunacağız." dedi.

Osmanlı Ocakları Ağrı İl Başkanlığının açılışı sebebiyle Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Törendeki Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Canpolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı bir takım güçler tarafından düşmanlık yapıldığına işaret ederek, "Erdoğan ile küresel güçlerin derdi nedir. Ülkemizdeki Erdoğan düşmanları ne istiyorsunuz Erdoğan’dan? Kefen giymiş bir lider size hizmet ediyor. Onun kıymetini mi bileceksiniz yoksa siz de dış mihraklar gibi Erdoğan düşmanlığı mı yapacaksınız?" diye konuştu.

Osmanlı Ocakları teşkilatı olarak Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü pekiştirmek için çalışacaklarını kaydeden Canpolat, şunları söyledi:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti içerisinde teşkilatlanıp her ilde, ilçede, beldede, mahallede ve köylerde her haneye girmezsek olmaz. Teşkilatım ve şahsım gece gündüz demeden çalışacağız. Birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Toplumda cereyan eden hiçbir şeye tepkisiz kalmayacağız. Tepkisiz kalmayacağız da gidip HDP’nin binalarına da saldırmayacağız. Yasalarımız içerisinde olgunlaşmış siyasi partilere saygı duyacağız. İdam kararı gelsin şu teröristlere, bunu istiyor muyuz. Evet istiyoruz. FETÖ bölücü örgütüne ve bütün terör örgütlerine idam kararını istiyoruz."

Terör olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirterek birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yapan Canpolat, "Bir oyun oynanmaya çalışılıyor. Galeyana gelmeden ülkenin birlik ve bütünlüğünü her zaman savunacağız." diye konuştu.

Açılış programına Osmanlı Ocakları Doğu Anadolu Bölgesi 3. Bölge Başkanı Tahsin Çelik, Osmanlı Ocakları Derneği Uluslararası Teşkilat Başkanı Hayrullah Bayazıt, Osmanlı Ocakları Ağrı İl Başkanı Selahattin Aktaş ile İl Kadın Kolları üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Programın ardından Osmanlı Ocakları İl Teşkilatı tarafından Canpolat'a Osmanlı Tuğrası'nın bulunduğu tablo hediye edildi.

Öte yandın, Osmanlı Ocakları Ağrı İl Başkanlığının Leylekpınar Mahallesi'nde bir iş yerinde açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.