Adanalı çiftçiden PKK- BDP kucaklaşmasına suç duyurusu!

Adanalı çiftçiden PKK- BDP kucaklaşmasına suç duyurusu!

Adanalı çiftçi, PKK'lılar ile kucaklaşan BDP'li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını, kucaklaşmaya gözyumduğu iddiasıyla Başbakan Erdoğan ile Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu'nun da cezalandırılmasını istedi

Adanalı çifçi H.Hüseyin Özer, PKK'lı teröristler ile BDP'li milletvekillerinin Hakkari'de kucaklaşmasının suç olduğunu iddia edip Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunup BDP'li milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasını, bu buluşmaya gözyumdukları iddiasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu'nun da cezalandırılmasını istedi.

Yüreğir İlçesi'ne bağlı Danişment Köyü'nde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan H.Hüseyin Özer, Hakkari'de PKK'lı teröristler ile BDP'li milletvekillerinin buluşmasıyla ilgili Adana suçüstü Cumhuriyet Savcılığı'na giderek elle yazdığı suç duyurusu dilekçesini verdi.

'BDP'Lİ VEKİLLERİN DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRILSIN'
Dilekçesi savcılık kalemince kabul edilen Özer, PKK'lılarla buluşup kucaklaşan BDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının bir an önce kaldırılıp tutuklanmalarını istedi. Herkesin gözleri önünde, Hakkari'de yapılan bu buluşma ve kucaklaşmaya gözyumulduğunu da iddia eden Özer, suç duyurusu dilekçesinde buluşmaya gözyumdukları gerekçesiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu'nun da cezalandırılmasını talep etti.

'BU KUCAKLAŞMAYA NASIL İZİN VERİLİR?'
Hergün gelen şehit haberleriyle gözyaşına boğulduğunu belirten çiftçi Özer, BDP'nin PKK'nın siyasi kolu olduğunu iddia ederek, "Ülke yastayken, herkes şehitler için ağlarken onlar nasıl orada kucaklaşır? Devlet nasıl buna müsaade eder? İçimiz yanarken onlar orada gülüp, kucaklaşıyor. Bu kucaklaşan milletvekillerinin milletvekilleri, dokunulmazlıkları bir an önce kaldırılmalı. Vatanına, milletine ihanet eden kişi milletvekili olamaz. Onların da PKK'lı teröristten bir farkları yok. Bu buluşmaya Başbakan Erdoğan ile Hakkari Valisi de göz yummuştur. Onların da cezalandırılmasını istiyorum. İsteseler müdahale edebilirlerdi. Teröristler nasıl oraya kadar geliyor ve BDP'lilerle buluşuyor. Demekki Pamukoğlu paşanın dediği gibi ?Hakkari elden gitmiş'. İçim sızlıyor, yanıyor. Bu hainlere bu kadar tölerans tanınmamalı. Bir an önce bu BDP'lilerin dokunulmazlıkları kaldırılmalı ve tutuklanmaları gerekir. Genel kurmay eski başkanımız emekli İlker Başbuğ paşa ve diğer komutanlar ile vatana büyük hizmetleri olan Mehmet Ağar cezaevinde yatıyor. Teröristler ile siyasi kolları BDP'liler dışarıda cirit atıyor. Olacak iş değil" dedi.

SAVCILARI GÖREVE DAVET ETTİ
Çiftçi Özer, Cumhuriyet Savcılarından dilekçesini dikkate almalarını da istedi, "Savcılarımızı göreve davet ediyorum. BDP'li milletvekillerinin yaptığı bu suç ilk değil. PKK ile bağlantıları bu buluşma ve kucaklaşmayla ortaya çıkmış, delillendirilmiştir. Suçları vatana ihanettir. Yapılacak iş, dokunulmazlıklarının kaldırılması için savcılarımızın görevlerini yapmaya gelmiştir" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.