Vali o okulu inceledi

Vali o okulu inceledi

Adana'da bir lisede 400 lira kayıt parası ödemeyenlerin çocuklarının 'klimalı sınıfta' öğrenim göremeyeceği iddiaları Adana'yı karıştırdı

Adana Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi'nde 400 lira kayıt parası ödemeyenlerin çocuklarının 'klimalı sınıfta' öğrenim göremeyeceği iddiaları Adana'yı karıştırdı. Adana Valisi İlhan Atış, Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi'ne giderek inceleme yaptı. Vali Atış, "Hiçbir kimseden böyle bir talepte bulunulmamış. Zaten tüm sınıflar klimalı, klimaya da ihtiyaç yok" dedi.

Adana Valisi İlhan Atış, Adana İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ile birlikte, hafta sonu olmasına karşın, 400 lira kayıt parası ödenmediği zaman 'klimalı sınıfta' eğitim görülmeyeceği iddia edilen Adana Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi'ne giderek inceleme yaptı. Okul ve Okul Aile Birliği yöneticileriyle bir süre görüşen Vali Atış, iddia edildiği gibi kayıt parası istenmediğini belirterek, "Okula gittim. Okulda müdür yardımcıları ve Okul Aile Birliği başkanı ve diğer yöneticilerle görüştüm. İddiaları red ediyorlar. Kesinlikle böyle bir isteklerinin olmadığını söylediler. Güzel bir okul. Bütün sınıflar klimalı. Klimaya da ihtiyaç yok" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.