Yürüyüş yolu kenarında kadın cesedi bulundu

Yürüyüş yolu kenarında kadın cesedi bulundu

Adana'da Seyhan Nehri kıyısındaki yürüyüş yolu kenarında boğazı kesilip bıçaklanmış halde kadın cesedi bulundu.

Olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saat 07.00 sıralarında Gençlik Köprüsü Dilberler Sekisi mevkiinde görev yapan bir özel güvenlik görevlisi, çalılıkların arasında bir kadın cesedi gördü. Güvenlik görevlisi, bunun üzerine durumu polise bildirdi. Bölgeye gelen polis güvenlik önlemi alırken, olay yerine savcı ve olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı.

ÖNCE İŞKENCE SONRA BOĞAZI KESİLDİ

Savcının ve olay yeri inceleme ekibinin yaptığı ilk incelemede kadının 2 gün önce başka bir yerde öldürülüp gece yarısı çalılıkların arasına atıldığı belirlendi. Ayrıca kadına öldürülmeden önce işkence yapıldığı ve kafasında ağır darp izleri olduğu görüldü. Kadının kendisini öldürenlere direndiği de tespit edildi. Ayrıca kadının boğazının kesildiği sırtında 10, vücudunun diğer yerlerinde de 5 bıçak darbesinin olduğu belirlendi.

KADININ KİMLİĞİNİ KAYIP BAŞVURULARI BELİRLEYECEK

Üzerinden kimlik çıkmayan kadının kimliğini belirlemek için 35-40 yaşları arasındaki kayıp kadın başvurularının incelenip yakınlarıyla görüşeceği öğrenildi.

Kadının cesedi, inceleme yapıldıktan sonra otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis, kadını vahşice öldüren katil ya da katilleri bulmak için çalışma başlattı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.