Adana'da şehitler için tören

Adana'da şehitler için tören

Beşiktaş'ta şehit olan çevik kuvvet polisleri Mehmet Atıcı ile Adem Oğuz Adana'da son yolculuklarına uğurlandı.

İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan çevik kuvvet polisleri Mehmet Atıcı ile Adem Oğuz için Adana Merkez Sabancı Camisi'nde tören düzenlendi.

Şehitlerin naaşları Asri Mezarlık morgundan alınarak Sabancı Merkez Camii’ne getirildi. Cenazeler getirilmeden önce de geniş güvenlik önlemi alınan caminin bahçesine girenler tek tek arandı.

Adana'da şehitler için tören

"YAKTILAR CİĞERİMİZİ YAKTILAR"

Cenazelerin getirilişi sırasında şehitlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Bir şehit yakını"Yaktılar ciğerimizi yaktılar" diyerek feryat etti.

Şehit Adem Oğuz’un eşi Belkıs Oğuz ise eşinin tabunun önünde yürüyerek sürekli arkasına dönüp eşinin tabutuna baktı. Gözyaşı döken şehit eşini ve yakınlarını görevli polisler teskin etmeye çalıştı.

Adana'da şehitler için tören

Daha sonra Müftü Arif Gökce, şehitlerin cenazelerini ayrı ayrı kıldırdı. Cenaze namazının ardından Belkıs Oğuz, eşinin tabutuna öpüp, ağladı. Şehitlerin naaşları daha sonra silah arkadaşları tarafından omuzlara alındı.

Adana'da şehitler için tören

Törene katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da şehidin tabutuna dokunarak tekbir getirdi. Şehitlerin naaşları cenazeleri araçlarına konularak Adana’nın İmamoğlu ve Aladağ ilçelerine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.