Adanalı katilden şok sözler!

Adanalı katilden şok sözler!

Annesi, 2 kız kardeşi ve eniştesini öldürdüğü iddiasıyla yargılanan şahıstan şok iddia...

Adana'da kız kardeşinin, ablasının kocasıyla kaçması üzerine, annesi, iki kız kardeşi ve eniştesini tabancayla öldürdüğü iddia edilen 27 yaşındaki Halil Kılıç, mahkemede ifade değiştirip 4 kişiyi, cezaevinde kalp krizinden ölen babası Ramazan Kılıç'ın (47) öldürdüğünü öne sürdü. Kılıç, "Öldürüp 'ben hastayım' diyerek tabancayı elime verdi" dedi.

BABA CEZAEVİNDE ÖLDÜ
Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde 16 Mart 2011'de iddiaya göre konfeksiyon işçisi Halil Kılıç, 15 yaşındaki kız kardeşi Hülya'nın eniştesi Ferdi Taşkıran ile ilişkisi olduğu iddiasıyla eniştesi Ferdi Taşkıran (30), kız kardeşleri Fatma Taşkıran (22) ve Hülya Kılıç (15) ile annesi Behiye Kesik'i (46) tabancayla öldürdü. Kılıç'ı, katliama azmettirdikleri iddiasıyla babası Ramazan (47), amcaları Halil (54), Mehmet (36), İsmail (44) ve akrabaları Muhiddin Ağaç (56) tutuklandı. Kılıç, 22 Mart'ta polise teslim olup tutuklandı. Baba Ramazan Kılıç, 29 Mart 2011'de cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

"KARDEŞİMİ KAÇIRDI"
Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında sanık Halil Kılıç, olayın eniştesinin yaşı küçük kız kardeşi Hülya'yı kaçırmasından dolayı meydana geldiğini iddia ederek, "Birlikte eve geldiler. Ferdi olayı doğrulayıp, bana hakaret etti. Amacım eniştemi öldürmekti. Ona ateş ederken kurşun, engel olmak isteyen anneme ve Hülya'ya da değdi. Daha sonra Fatma'ya ateş ettim. Beni kimse azmettirmedi" dedi.

ŞOK İDDİA: BABAM ÖLDÜRDÜ
Kılıç, önceki gün görülen duruşmada ise ifade değiştirerek, cinayetleri cezaevinde kalp krizinden ölen babası Ramazan Kılıç'ın işlediğini öne sürdü. Kılıç, "Babam olayı gerçekleştirdikten sonra kendisinin hasta olduğunu söyleyip, ?Bu iş sana düşer' diyerek silahı elime verdi. Zaten kendisi cezaevinde öldü. Olayla alakam yok" dedi.

Daha önce tahliye edilen katil zanlısının amcaları ile akrabası ise suçlamayı kabul etmedi. Cumhuriyet Savcısı esas hakkındaki mütalaasında Halil Kılıç ve tutuksuz 4 sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi. Duruşma karar için ertelendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.