Adanaspor-Bitexen Giresunspor maçının ardından

Adanaspor-Bitexen Giresunspor maçının ardından

Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın:"Bu haftaki maç, karanlığa girmemek, aydınlıkta kalmak içindi"- Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan:"Giresunspor olarak bugün istediğimiz oyunu oynayamadık"

ADANA (AA) - Trendyol 1. Lig'in 8'inci haftasında ağırladığı Bitexen Giresunspor'u 4-2 yenen Adanaspor'un teknik sorumlusu Eyüp Arın, "Bu haftaki maç, karanlığa girmemek, aydınlıkta kalmak içindi." dedi.

Arın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, yeni göreve geldiğini anımsatarak, kendisi gelene kadar takımı hazırlayan ekibe teşekkür etti.

Takımla 3 günlük çalışması olduğunu ifade eden Arın, şunları kaydetti:

"Biz sadece Adanaspor'a hizmet ederken her şeyimizle hizmet etmeye çalışıyoruz. Her şeyimizi vererek hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu haftaki maç, karanlığa girmemek, aydınlıkta kalmak içindi. Bu hafta tüm ekibimizle beraber bunu başardık. Giresun'u yendik. Giresun'u yenmemizin bize en büyük faydası, kazanarak tekrar yeni hocaya bir yol açmak oldu. Bu da gelecek hoca için inşallah hayırlı ve uğurlu olur."

Arın, takımın bu sezon ilk kez bu kadar iyi mücadele ettiğinin belirtilmesi üzerine, kendi oyun şablonunun biraz daha farklı olduğunu ve futbolcuların da çok istekli olduğunu belirterek, oyuncularına teşekkür etti.

- "Camiamızı toparlamak lazım"

"Takım ne zaman hocasız kalsa göreve gelen sizin için can simidi benzetmesi yapılıyor" sözleri üzerine Arın, Adanaspor'un yıllardır içerisindeki neferi olduklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Adanaspor'un can simidinden ziyade biz Adanaspor'a gönül vermiş, kulübün altyapısından gelmiş, profesyonel takımda futbol oynamış, 30 seneye yaklaşık da bir zaman Adanaspor'da sürekli bir devamlılığım var. Camiamız da şu anda biraz buruk kırgın ama camiamızı toparlamak lazım. Adanaspor gerçekten iyi olacak, gerçekten önemli oyuncularımız var. Onlar daha da form kazandıkça daha iyi olur diye düşünüyorum."

- Kaplan: "Puan ya da puanlar almak istiyorduk"

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Adanaspor'u galibiyetinden dolayı kutladı.

Kendilerinin ilk 5 haftadaki istek, arzu ve mücadelelerinin son 3 maçtır olmadığına dikkati çeken Kaplan, "Adanaspor'da teknik adam ayrılığından sonra farklı oyuncuların oynayacağını düşünerek aslında bir planlarımızı da yapmıştık ama ne yazık ki kaybettik. Korner atarken verdiğimiz bir yanlış diziliş sonucunda rakip penaltı kazandı. Gelen erken gol bizim takımı çözdü. Giresunspor olarak bugün istediğimiz oyunu oynayamadık. Hem savunmada hem hücumda hem geçişleri de yapamadık. Genç bir takımız ama bugünkü mağlubiyet tabii ki bizi üzdü. Böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk. Puan ya da puanlar almak istiyorduk. Yapacak bir şey yok. Önümüze bakacağız. Daha sonra başkanımızla hafta içi bir toplantı yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Giresunspor taraftarlarına özür borçları olduğunu belirten Kaplan, "Onlardan da özür diliyoruz. Biz Giresunspor olarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. İlk 5 haftadaki Giresunspor'u yakalamamız lazım. Yoksa bizim için tehlike çanları başlar." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.