Âdem’in Çocukları Yeryüzünde

Âdem’in Çocukları Yeryüzünde

Bâb-ı Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından organize edilen 9. Uluslararası Öğrenci Pikniği 13 Mayıs Pazar günü yüzlerce misafir öğrencinin katılımıyla Kavacık Çavuşbaşı’nda bulunan Göztepe Mesire Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Bâb-ı Âlem’in gelenekselleştirdiği programlardan olan Uluslararası Öğrenci Pikniği’ne 85 ülkeden yüzlerce misafir öğrenci katılacak. Sene boyunca yoğun bir eğitim programından geçen misafir öğrenciler piknik sayesinde stres atacak, eğlenecek ve yeni arkadaşlıklar kuracak.

Çeşitli etkinliklerin düzenleneceği piknik renkli görüntülere sahne olacak. Güreş turnuvası, bilek güreşi turnuvası, halat çekme yarışması gibi kıyasıya mücadelelerin sergileneceği etkinliklerin yanında düzenlenecek olan yoğurt yedirme, yumurta taşıma ve çuval yarışması gibi renkli etkinlikler de pikniği eğlenceli hale getirecek.

5 Farklı Alandan Otobüs Kaldırılacak

Ulaşımın kolayca sağlanabilmesi için 13 Mayıs Pazar günü saat 08.00’da 5 farklı noktadan otobüs kaldırılacak. Ulaşım hizmeti sunulacak yerler ise şöyle;

Avcılar Metrobüs Önü
                Cevizlibağ Metrobüs Önü
                Fatih İtfaiye Önü
                Abdi İpekçi Öğrenci Yurdu Önü
                Marmara İlahiyat Önü

“Bu Tür Organizasyonlar Kişiye Uluslararası Bir Vizyon Kazandırıyor”

Bâb- Âlem Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Mehmet Ali Bolat bu organizasyonu 8 yıldır gerçekleştirdiklerini belirterek: “Uluslararası Öğrenci Pikniği artık gelenek haline getirdiğimiz programlardan. Bu piknik sayesinde misafir öğrenciler yoğun bir yılın ardından güzel bir gün geçirme fırsatı buluyorlar. Ayrıca köklü arkadaşlıkların temeli de bu tür programlarda atılıyor. 85 ülkeden katılımcının olduğu bu tür organizasyonlarda kurulan arkadaşlıkların da farklı bir önemi oluyor, kişiye uluslararası bir vizyon kazandırıyor.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.