Adnan Polat Soyunma Odasında Fırçaladı

Adnan Polat Soyunma Odasında Fırçaladı

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın F.Bahçe maçı sonrası soyunma odasında Emre Aşık'ı teselli etti, Sabri'yi ise sert bir dille uyardı.

Polat'ın önce futbolculara "Bu mutlaka kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı. Olmadı... Ancak henüz lig bitmedi. Geride 7 maç var. Bu karşılaşmalarda sizlerden onur mücadelesi vermenizi bekliyorum" dediği, ardından da Emre'ye yöneldiği belirtildi. Emre'ye "Kırmızı kart gördügün için üzülme" diyen Polat'ın ardından da "Senin bir suçun yoktu. Her şeyin nedeni Lugano'ydu. Sen elinden geleni yaptın" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Başkan Polat'ın Sabri'ye ise "Sahada futbol oynayacağına çenen ve ellerin çalışıyor. Atılmadığına dua et ve bir an önce kendine çeki düzen ver" dediği öğrenildi.

Galatasaray yönetiminin de yarın akşam toplanacağı ve derbide yaşananları masaya yatıracağı bildirildi. Yönetimin gelebilecek cezaya karşı da tedbir arayacağı ifade edildi.

Toplantıda Sabri'ye ceza verilebileceği iddia edilirken; Lincoln'ün durumunun da görüşüleceği belirtildi.

Galatasaray, Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına da başladı.

Sarı-Kırmızılı takımın antrenmanına Fenerbahçe maçında sol dizine aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Milan Baros katılmadı. - Ligtv

Etiketler :