'Arasat Şamarını İndiririm.'

'Arasat Şamarını İndiririm.'

Kırklareli Müftü Yardımcısı, habername.com yazarı Ahmet Zeki BIYIK Hocadan Mustafa İslamoğlu, Mehmet Okuyan, Caner Taslaman'a 'ARASAT ŞAMARI'

HABERNAME/ÖZEL HABER

Kırklareli Müftü Yardımcısı, habername.com yazarı Adnan Zeki BIYIK Hocadan Teke Tek'in muhteşem üçlüsü Mustafa İslamoğlu, Mehmet Okuyan, Caner Taslaman'a Arasat Şamarı... 

Adnan Zeki BIYIK Hoca, habername.com'da yayınlanan yazısında, Allah (cc) ve Hz.Muhammed (SAV)e saygı ifadesi kullanmayan Mustafa İslamoğlu, Mehmet Okuyan ve Caner Taslaman'ı sert bir şekilde uyardı. 

"Bundan sonra bir daha Allah-u Zülcelal Hazretlerinden bahsederken bir hürmet sıfatı beraberinde kullanmazlar ise, Peygamberimizden bahsederken de yine bir hürmet sıfatı kullanmadan konuşurlarsa ben de bundan sonra birine Mıstık, diğerine Memo, berikine Cano, bir diğerine de İsraf diye hitap edeceğim…"

diyen Adnan Zeki BIYIK,  "Yani sizin anlayacağınız protokolü bırakacağım ben de kendilerine sıradan bir hitapla hitap edeceğim… Sayenizde elifi görse mertek sanacak nice cahiller, Peygamberimize sizin sayenizde hiç saygısı kalmamış, Ondan bahsederken oldukça küstah ve ukalalar... Bunun hesabını vereceksiniz elbet..." vurgusu yaptı. 

mislili.jpg

Aşkettin Hocayı kızdırmayın, diğerlerine indirdiğim gibi size de yazılarında 'Arasat Şamarı'nı indiririm, uyarısında bulunan Adnan Zeki BIYIK Hoca şunları söyledi: 

"Emdirdiği sütlerle bedenimizin gelişmesini sağlayan annemiz, ekmeğini yiyerek serpildiğimiz babalarımıza gösterdiğimiz saygıya karşılık ruhlarımıza sekinet veren, bizleri dalalet gayyalarına düşmekten alıkoyan, karanlık dünyamıza bir hurşid-i Yezdan olarak doğan, dinimizi bize anlatan tebliğ eden, ahlakıyla tüm beşeriyeti kendisine hayran bırakan Peygamberimize de aynı saygının hatta daha fazlasını gösterilmesini bekliyoruz.... Aşkettin Hocayı kızdırmayın...Ben peygamberimize terbiyesizlik yapan gazetecisi, siyasisi, sanatçısı birçok hadsize Arasat şamarını yazılarımda indirdim....Kimseden korkmam...Size de indiririm...Ama sizleri diğerlerinden ayrı tutuyorum, ıslah-ı nefs edin, tevbe edin ve Allah'dan ve Peygamberimizin ruhaniyyetinden özür dileyin. Önünüze gelene müşrik deyip durmayın..."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ: 

http://www.habername.com/yazi-adnan-zeki-biyik-ehl-i-sunnet-cokerse-turkiye-coker-11552.htm

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.