AGİP de "evet" diyecek

AGİP de "evet" diyecek

Anadolu Kadın Girişimciler Platformu (AGİP) Genel Koordinatörü Asuman Acaroğlu, referandumun demokrasinin tesisi için atılmış çok önemli bir adım olduğunu belirtti.

Anadolu Kadın Girişimciler Platformu (AGİP) Genel Koordinatörü Asuman Acaroğlu, referandumun demokrasinin tesisi için atılmış çok önemli bir adım olduğunu belirterek, böylece iş hayatında da güvenin ve istikrarın sağlanacağını söyledi.

Park Zirve Tesisleri'nde toplanan Türkiye'de yaklaşık 15 bin üyesi bulunan TUSKON çatısı altında faaliyetlerine devam eden AGİP üyesi kadınlar referandumu tartıştı. Yeni paketin, işverene manevra kabiliyeti kazandırmasının yanında pek çok kişiye istihdam sağlayacak yatırımlar için etkili bir anahtar hükmünde olduğunun altını çizen Acaroğlu, "Yeni paketle iş dünyası rahat bir nefes alabilecek. Vergi daireleri ve mali müşavirler arasındaki küçük rakamsal anlaşmazlıklardan ötürü yurtdışına çıkışlarda pürüzler yaşanıyordu. Artık bu son bulacak. Ayrıca pozitif ayrımcılık içeren uygulamalarla yaşlılar, çocuklar ve özürlülerin yanı sıra kadınları sosyal alanlarda destekleyerek, iş hayatına katılımlarına öncü olacak maddeler içermektedir. Referandumun milletimiz adına hayırlı olacağına yürekten inanıyor ve 'evet' diyoruz." dedi. Avukat Necmettin Şen'in yeni değişiklikler ve özellikle kadınları ve iş hayatını etkileyen maddeler hakkında bilgiler verdiği toplantıda AGİP üyesi kadınlar pakette olumsuz bir maddeye rastlamadıklarını belirterek, eksik olmasına rağmen evette hemfikir olduklarını dile getirdiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :