AK Parti Ağrı adayını adaylıktan aldı mı?

AK Parti Ağrı adayını adaylıktan aldı mı?

AK Parti Ağrı İl Koordinatörü Aydın, "Belediye başkan adayımızı adaylıktan ve il teşkilatımızı da görevden almadığımız gibi daha fazla gayret ve aşkla yola devam edeceğimizi buradan duyurmak istiyorum" dedi.

AK Parti Ağrı İl Koordinatörü ve 23. dönem Erzurum Milletvekili Saadettin Aydın, Ağrı Belediye Başkan adayları Hasan Arslan'ın adaylıktan, il teşkilatının ise görevden alındığı yönünde dedikodular üretildiğini belirterek, bunlara itibar edilmemesini istedi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Ağrı'da 30 Mart'ta yapılanyerel seçimlerin iptal edildiğini hatırlattı. Ağrı'da bazı çevrelerin, AK Parti'nin Belediye Başkan adayı Hasan Arslan'ın adaylıktan, AK Parti Ağrı İl Teşkilatı'nın da görevden alındığı yönünde yalan haber ve dedikodu ürettiğini belirten Aydın, şunları kaydetti:

 

"Bu haberlerin doğru olmadığını, belediye başkan adayımızı adaylıktan ve il teşkilatımızı da görevden almadığımız gibi daha fazla gayret ve aşkla yola devam edeceğimizi buradan duyurmak istiyorum. 1 Haziran'da seçimlerimiz barış, huzur ve kardeşlik iklimi içinde yapılacak, hiçbir olumsuzluğa meydan verilmeyecektir. Seçimler dahil, hiçbir şeyin insandan ve insanımızın sağlık ve huzurundan daha önemli olmadığının bilinciyle, seçimlerin huzur ve kardeşlik içinde geçmesini Allah'tan dilerken, neticenin hem Ağrı hem de ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

Kaynak: AA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.