'Ahmet Çakar'ı Ali Şen vurdurdu'

'Ahmet Çakar'ı Ali Şen vurdurdu'

Beyaz TV'de yayınlanan Ve Gol programında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Burak AKIN / ROTAHABER ÖZEL

Dün gece Beyaz TV'de yayınlanan Ve Gol programına konuk olarak katılan araştırmacı-yazar Talip Doğan Karlıbel, Ahmet Çakar'ı Ali Şen'in oğlunun vurdurduğunu iddia etti.

Ahmet Çakar'ın vuruluş şekline dikkat çeken Karlıbel, "Karadeniz'de bir kişi öldürmek amaçlı vurulmak istendiği zaman belden yukarı, kafasına ya da kalbine sıkılır. Yaralamak amaçlı olduğu zaman ise istatistiklere baktığımız zaman %99 bir kurşun belden aşağı vurulur.

Ali Şen'in geldiği etnik bölgeye işaret eden Karlıbel O bölgede mafyanın çok iyi çalıştığını bilen bir adamım. Orada son şarjöre kadar boşaltılır. Arnatvut mafyası komple belden aşağı yaralamalarda komple şarjörü boşaltır

Türkiye Cumhuriyeti'nde emniyeti, polisi, savcısı herkes Ahmet Çakar'ı Ali Şen'in oğlunun vurdurttuğunu biliyor"
şeklinde konuştu.

Programın yorumcularından Adnan Aybaba ise "Allah Allah. Nerde peki bunlar. Dışarı da mı dolaşıyorlar" sözleriyle Karlıbel'in iddialarına sert tepki gösterdi.

Konuyla ilgili fazla konuşmak istemediğini belirten Çakar, "Bir tek şey söyleyeceğim. Haluk Ulusoy'dan asla şüphelenmiyorum. Kavramları karıştırmayalım. Belden aşağı vurulmadım. İki kurşun karnıma geldi, bir kurşun belime geldi. Ben bir tek söyleyeceğim. Haluk Ulusoy ile halletiştim" ifadelerini kullandı. (ROTAHABER)

İşte o anlar:

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.