Ahmet Çakar'ın sözleri Terim'i çıldırtacak

Ahmet Çakar'ın sözleri Terim'i çıldırtacak

Eski hakem Ahmet Çakar, Mersin maçındaki davranışları sebebiyle Fatih Terim'e ağır eleştiriler getirdi.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar, Fatih Terim'e ağır eleştiriler getirdi. Terim'e 'kabadayı' benzetmesi yapan Çakar, Terim'in 1996-2000 yıllarında yaşadığı şampiyonluklar hakkında ise çarpıcı ifadeler kullandı.

Çakar'ın açıklamalarından satırbaşları:

*Süper Lig'de Galatasaray, devreyi mağlup bitirirse önce Fatih Terim sonra Hasan Şaşa ve Ümit Davala atılıyorlar ve işi kabadayılığa çeviriyorlar. Fatih Terim ve arkadaşları burayı kabadayı cennetine çevirdiler. Tam bir fiyasko.

*Gizli gündem deniyor. Gizli gündem varsa hakemler Fatih Terim'i 96-2000 yıllarında gizli gündemle mi şampiyon yaptılar? Geçen sezon şampiyonluğu gizli gündemle mi yakaladı, gizli gündemle mi bu sezon ilk yarıyı önde bitirdi? Ben bir gizli gündem hatırlamıyorum.

*Süleyman Abay haksız, Tolga Özkalfa haksız, bir tek Fatih Terim mi haklı? Fatih Terim'in yatığı bu davranışlar, kendine yakışmadığı gibi Galatasaray camiasına da yakışmaz.

Çakar, ayrıca Terim'in en az 10, hatta 20 maç ceza alması gerektiğini belirtti



Daha fazlasını oku: Ahmet Çakar'ın sözleri Terim'i çıldırtacak - Rotahaber http://haber.rotahaber.com/ahmet-cakarin-sozleri-terimi-cildirtacak-_358216.html#ixzz2PlrkMUuU 
Follow us: @Rotahaber on Twitter | rotahaberr on Facebook 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.