Davutoğlu ihanetin kaynağını açıkladı

Davutoğlu ihanetin kaynağını açıkladı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ülke TV Gündem Özel'de Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün sorularını yanıtladı...

İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

BAŞBAKAN'IN SAĞLIK DURUMU

- Başbakan'ın durumu ciddi değil çok şükür durumu iyi ama ses yorgunluğu var tabi kolay değil 55 miting düzenledi, doktorların tavsiyesi var dinlenmesi gerekiyordu.

İLLEGAL DİNLEME İHANETİ

- Bir ülkenin güvenliğine saldırının birçok yöntemi olabilir bunlar fiili durum da olabilir, bunun dışında birçok ülkedede yaşanan böylesine teknolojik yöntemler kullanılarak devletin içine bir virüs sokulmak isteniyor ve düşüncelerinizi öğrenmeye çalışıyorlar.

DİNLEMEYİ KİM YAPTI?

- Bazı konuları çok açık tanımlamak lazım bu olay 2 sene veya 6 ay önce olsaydı tek başına bir mesele denebilirdi. Ama önümüzde iki seçim var birileri bunu biliyor ve biriktirdikleri tapelerle siyasete yön vermeye çalışıyor, bu kayıtlar hergün düzenli olarak yayınlanıyor ve bir beklenti var ayın 25'inde gibi beklenti var bunların hepsini düşündüğünüzde kimin yaptığı ortaya çıkıyor. Kim ne söylemek istiyorsa çıksın açıkça söylesin bunun için böyle şeylere gerek yok.

KILIÇDAOĞLU İHANET İÇİNDE

- CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıkça söylüyorum Cumhuriyet tarihi boyunca Başbakanlığa talip olup böylesi bir ihanete bulaşan kimse olmamıştır.

DİNLEMELEREDE TAHRİF VAR

- Ortada tahrif var dinleme var biz bile 4 saat bekledik araştırdık ama bunların medya organları hemen hesap sormaya başladılar.

Kaynak: Haber7

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.