Ahmet Hakan şimdi de AK Partili oldu

Ahmet Hakan şimdi de AK Partili oldu

Son 1 yılını Gezici ve Cemaatçi yapıların ardından muhalefet etmekle geçiren Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, seçim sonuçlarıyla birlikte AK Parti'nin nasıl başarılı olduğunu yazdı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Gezi olaylarının başladığı günden beri başta Erdoğan olmak üzere AK Parti hükümetine karşı muhalefet ediyordu.

ŞİMDİ DE AK PARTİLİ Mİ OLDU

Gazetedeki köşesinden hemen her gün iktidarın uygulamalarını eleştiren yazılara imza atan Hakan, seçim sonuçlarına göre hem CHP hem de Cemaat kaybedince bu kez de AK Parti'nin kazanma sebeplerini açıklayan, CHP'ye de çakan bir yazı kaleme aldı. Hakan dün de Cemaat'in neden kaybettiğini 10 maddede açıklamaya çalışmıştı. 

MADDE MADDE AK PARTİ NASIL KAZANDI ANALİZİ

Ahmet Hakan bugünkü köşesinde 17 maddelik bir açıklama ile AK Parti'nin nasıl başarılı olduğunu yazdı. Ahmet Hakan'a göre AK Parti'nin başarısının altında yatan nedenlerin başında "Liderlik, ekonomi, barış süreci ve Osmanlıcılık" gibi kavramlar yatıyor. 

CHP'YE: BU DA MI HİLE

Ahmet Hakan yine aynı yazısında CHP'nin "seçimde hile var" itirazlarına yönelik eleştirilerini de sıraladı, CHP'ye tepki verdi. Hakan, CHP'nin Karadeniz ve Doğu ile Güneydoğu'daki oy miktarını hatırlatarak CHP'ye "Bu da mı hile" diye sordu. 

MAĞLUPLARA 5 TAVSİYE

Yazısında muhalefete çakmakta sınır tanımayan Ahmet Hakan "Mağluplara 5 tavsiye" başlıklı yazı bölümünde ise "Politika dersinin birinci kuralı şudur: İstemediğiniz partiye oy verenleri anlamaya çalışmak… Politika dersinde bir şey yapacaksanız işe bu kuralla başlamalısınız" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.