Ahmet Hakan PKK terörünü savunan gazeteciyi deşifre etti

Ahmet Hakan PKK terörünü savunan gazeteciyi deşifre etti

Ahmet Hakan, İstanbul'daki terör saldırısı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve kendisini hedef alan özgür Gündem yazarına yanıt verdi.

İstanbul'da 44 vatandaşın şehit olduğu, 100'den fazla vatandaşın da yaralandığı terör saldırısı sonrası, "İnsanlar, zor zamanlarda kişiliklerini dışa vurur" görüşünü kanıtlarcasına, milletin ve devletin yanında olanlarla terörün ve teröristin yanında olanlar kendilerini belli etmeye devam ediyor.

Gazeteci Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte kendisini hedef alan bir yazı kaleme alan, terör örgütüne yakınlığıyla bilinen Özgür Gündem'in yazarı Baki Gül'e Hürriyet'teki köşesinden yanıt verdi.

ŞU KATİL SEVİCİYE BAKAR MISINIZ?

Oturmuş PKK'lı katillere mazeretler üreten bir makale düzmüş. Makalesinde hedef aldığı üç isim var:

BİR: Tayyip Erdoğan...
İKİ: Süleyman Soylu...
ÜÇ: Ahmet Hakan...

İlk iki ismi neden hedef aldığı malum... Üçüncü isim olarak benim ismimi vermesinin ve katil dostlarına beni hedef göstermesinin nedeni ise belli. Sevgili PKK’sına, cici TAK’ına laf etmem... Baki Gül denilen bu adam, katliam yapan alçak katilleri savunuyor makalesinde. Kalleş katliama mazeret buluyor.

Diyor ki... “Rüzgâr ektiniz, fırtına biçiyorsunuz.” Bu Baki Gül denilen adama sormak lazım. Senin yürüttüğün bu mantıkla... IŞİD’in katillerine de benzer bir anlayış ve şefkatle yaklaşmak gerekmez mi? Sonuçta IŞİD de rüzgâr ekenlere “Alın size fırtına!” demekte. Yine bu Baki Gül denilen adama sormak lazım. Ekildiğini iddia ettiğin o rüzgârla Beşiktaş’ta kanlarını döktüğünüz insanların ne ilgisi var? Masum insanların kanları üzerinden mi koparacaksınız fırtınayı? Bu Baki Gül denilen adamın şahsında tüm katillere ve katil severlere sesleniyorum:

Ne yaparsanız yapın... Döktüğünüz kanları yüzlerinize çalmaya devam etmekten beni asla alıkoyamayacaksınız.

Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısının tamamı için tıklayın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.