Babasının yüzünü Uğur Acar'da gördü

Babasının yüzünü Uğur Acar'da gördü

Ailesi tarafından organları bağışlanan Ahmet Kaya'nın kızı Leyla Kahveci, babasının yüzünün nakledildiği Uğur Acar'ı hastanede ziyaret etti. Kahveci, duygularını şöyle ifade etti.

Eşi Gökay Kahveci ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesine gelen Leyla Kahveci, Uğur Acar'ı ziyaret ettikten sonra, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ile bir süre görüştü.

Leyla Kahveci, daha sonra Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi ve Estetik Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özlenen Özkan ile hastane bahçesinde basın toplantısı düzenledi. İlk karşılaştığında çok şaşırdığını belirten Kahveci, Uğur Acar'ın aşırı derecede babasına benzediğini ifade etti. Kahveci, doktorların elinden gelenin fazlasını yaptığını vurguladı.

Uğur Acar'ı sağlıklı gördüğünü ve kendisine espriler yaptığını anlatan Kahveci, bundan sonra genç adamın yanlarından ayrılmayacağını ifade etti.

Acar'ın kendisine teşekkür ettiğini belirten Kahveci, ''Uğur, 'Bundan sonra hep beraber olacağız' dedi. Uğur babam gibi yakışıklı olacak'' dedi.

-''Babamın yanımda olduğunu hissediyorum''-

Uğur Acar'ın yüzünün bu kadar iyi olacağını tahmin etmediğini ifade eden Kahveci, genç adamın da kendileri gibi dimdik ayakta duracağını vurguladı. Acar'ın dualarının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Kahveci, ''Allah babamın günahlarını affetsin. Onu çok seviyorum ve şu anda yanımda olduğunu hissediyorum. Bizi görüyor ve mutluluğumuzu paylaşıyor'' diye konuştu.

Uğur Acar'ın yanında 10 dakika kaldığını anlatan Kahveci, ''Uğur'un kaşları ve dudakları tıpkı Ahmet Kaya'nın dudakları. Yüzüne dokunmadım. Uğur artık bizim ailemiz oldu. İçimizden biri. Uğur kendisini konuşmalarıyla, esprileriyle bana çok yakın hissettirdi. Onunla hiçbir şey olmamış gibi konuştuk. Uğur, artık benim bir kardeşim ya da ağabeyim. Babamdan bana kalan bir parça'' dedi.

Leyla Kahveci'nin eşi Gökay Kahveci ise Uğur Acar'ı gördüğünde çok şaşırdığını, kayınpederi Ahmet Kaya ile çok benzediğini söyledi. Uğur'a ''Halı sahaya gidelim'' diye espri yaptığını belirten Gökay Kahveci, ''Uğur, 'Tamam hadi gidelim' diyerek ayağa kalktı. Ben de, 'dur iyileş önce' dedim. Yoksa hemen gelecek bizimle'' diye konuştu.

Gökay Kahveci, Türkiye'de çok sayıda kişinin organ beklediğine dikkati çekerek, insanların kendileri gibi duyarlı olması gerektiğini kaydetti.

-''Güzel bir ortam oluştu''

 Yrd. Doç. Dr. Özlenen Özkan ise ameliyatın üzerinden 26 gün geçtiğini ve hastanın sağlık durumun oldukça iyi olduğunu ifade etti.

Bugün çok özel ve güzel bir gün yaşadıklarını belirten Özkan, Leyla Kahveci ve Uğur Acar'ın karşılaştığı anda güzel bir ortam oluştuğunu söyledi.

Uğur Acar'ı bir ay sonra taburcu etmeyi planladıklarını bildiren Özkan, ''Leyla ve Gökay sayesinde bugün buradayız. Uğur ziyaretten çok mutlu oldu. 'Onlar olmasıydı ben burada olmazdım ve hayatım değişmezdi' dedi'' diye konuştu. 

Çift kol nakil edilen Atilla Kavdır'ın sağlık durumunun da iyi olduğunu vurgulayan Özkan, yakın zamanda Kavdır'ı yoğun bakım ünitesinden çıkarmayı planladıklarını bildirdi.

''Çok yakışıklı olmuşsunuz. Çok beğendim sizi''

Ahmet Kaya'nın kızı Leyla Kahveci, babasının yüzünün nakledildiği Uğur Acar ile ilk karşılaşmasında, ''Çok yakışıklı olmuşsunuz. Sizi çok beğendim'' dedi.

Uşak'ta beyin ölümü gerçekleşen Ahmet Kaya'nın yüzünün nakledildiği Uğur Acar ile Kaya'nın kızı Leyla Kahveci'nin bir araya geldiği hastane ziyaretine ilişkin görüntüler Akdeniz Üniversitesi tarafından basın mensuplarına akşam saatlerinde dağıtıldı.

Leyla Kahveci'nin odaya giriş anı ve tokalaşmasıyla başlayan görüntüde Uğur Acar, Kahveci'yi ''Hoşgeldiniz'' diyerek karşılıyor. Leyla Kahveci'nin ''Nasılsın?'' sorusuna Acar, ''İyiyim, teşekkür ederim'' diye cevap veriyor.

Leyla Kahveci'nin ''Çok yakışlı olmuşsunuz. Çok beğendim sizi'' dediği karşılaşmada, Uğur da Kahveci'ye daha önce fotoğraflarını gördüğünü söyleyerek, ''Allah razı olsun'' diye karşılık veriyor.

Kamerayı kullanan Leyla Kahveci'nin eşi Gökay Kahveci'nin de sesinin duyulduğu görüntülerde, Gökay Kahveci'nin ''İyice iyileş ayağa kalk da halı sahaya gidelim seninle. Biz de buradayız, Antalya'da yaşıyoruz zaten. Sürekli görüşürüz'' dediği duyuluyor. Uğur Acar'ın, Gökay Kahveci'nin sözlerini başıyla onaylayarak ''Görüşürüz'' demesi yer alıyor.

Görüntülerde operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan'ın Uğur Acar'ın durumuyla ilgili Leyla Kahveci'ye bilgi vermesi de yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.