A. Özhan:“Hayatımın En Özel Gecelerinden Biri”

A. Özhan:“Hayatımın En Özel Gecelerinden Biri”

Üsküdar Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri sezon finalini muhteşem bir Ahmet Özhan Konseri ile yaptı. Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konser yoğun bir katılıma sahne oldu.

Üsküdar Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri sezon finalini muhteşem bir Ahmet Özhan Konseri ile yaptı. Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konser yoğun bir katılıma sahne oldu. Sezon boyunca Üsküdarlıları birçok etkinlik ve sanatçıyla buluşturan Üsküdar Belediyesi Türk Sanat Müziği’nin yuvasında sanat müziğinin duayeni Ahmet Özhan’ı ve Türk Sanat Müziği severleri ağırladı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın katıldığı konserde Kara sanatçıya bir plaket takdim etti.  “Ahmet Özhan’ı gençlerimizin, çocuklarımızın mutlaka tanıması, dinlemesi lazım” diyen Kara, “Ahmet Özhan, bir sanatçının özellikleri neler olmalıdır sorusunun cevabıdır” dedi. Kara sözlerine şöyle devam etti; “Ahmet Özhan söyledikleri ile yaşadıkları paralel olan sanatçılardan biridir, bu sezonun kapanış konseri ile gönüllerimizi bir kez daha fethedecektir.”

Darülaceze’den 20 kişilik bir grubun da izlemeye geldiği konsere Özhan hicaz makamında eserlerle başladı. Özhan, “konser salonunu görüyorsunuz. Bu coşku, bu teveccüh konserin Üsküdar’da olmasıyla da ilgili. Üsküdar demek gelenek demek, Üsküdar demek gerçek İstanbul demek. Ben çocukluğumdan beri Üsküdar’dayım. Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde yetiştim. Hala buraları gezer dolaşırım” dedi.

Salondaki dinleyicilerin şarkılara katılarak coşkuyu artırdığı konserde Üsküdarlılar Ahmet Özhan’ı dinlemeye doyamadı. Yoğun istek üzerine konserini uzatan Özhan, “hayatımın en özel gecelerinden birini yaşıyorum. Böyle muazzam bir dinleyici kitlesiyle birlikte şarkılar

söylemek beni çok mutlu etti” dedi.    

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.