Taşgetiren'den ilginç kaset açıklaması

Taşgetiren'den ilginç kaset açıklaması

Cemaate yakın Bugün gazetesinde yazan yazar Ahmet Taşgetiren programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yazar Ahmet Taşgetiren, "Hizmet camiası kaset ile ilgili bir takım olaylar yaşanacağı zaman bazen istihbarat alabiliyor." dedi.

A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki "60 Dakika" Programına Gazeteci-Yazar Ahmet Taşgetiren konuk oldu...

Bugün gazetesinin Başbakan Erdoğan ve Bakan Fatma Şahin'i el ele gösteren manşetini eleştiren Taşgetiren, 2004 MGK manşetinin de hiç doğru olmadığını söyledi.

"O FOTOĞRAF DOĞRU DEĞİL"

Taşgetiren: O kadrajı ben de onaylamıyorum. Başbakan Erdoğan ve Bakan Fatma Şahin o fotoğraf nedeniyle kırılmışsa zaten o fotoğraf yapacağını yapmış demektir. Ben olsaydım o fotoğrafı o şekilde kullanmazdım. Başbakanı ve hükümeti önemsiyorum. Yiğidi öldür hakkını ver derler. Çok önemli hizmetler yaptılar. Ancak hizmet camiası da önemli hizmetler yaptı. Hizmet camiasının yaptıkları sayesinde Türkiye büyük kazanımlar elde etti." dedi.

"2004 MGK'SI İLE İLGİLİ MANŞETLER DOĞRU DEĞİL"

Mehmet Ali Önel'in 2004 MGK'sı ile ilgili soruları üzerine Taşgetiren "MGK tartışmalarını olumlu bulmuyorum. Hükümetin MGK kararları ile cemaati bitirmeye yönelik bir girişimin içindeymiş gibi gösterilmesini doğru bulmuyorum. Bu haberleri de sağlıklı bulmuyorum. Haberlerin insaflı olmadığını düşünüyorum." Yorumunu yaptı.

"CEMAAT KASET OLAYLARINI HABER ALABİLİYOR!"

Fetullah Gülen'in ünlü birine kaset komplosunu önlediğine yönelik açıklamasına da değinen Taşgetiren şunları söyledi: "Hem hükümetin hem de hizmet camiasının yara almamasını istiyorum. Sizin hassasiyetlerinizi hissetmeyen insanlar sizi pirincin içindeki taş gibi görüyorlar. Ben de onu köşemde yazdım. Hizmet camiası kaset ile ilgili bir takım olaylar yaşanacağı zaman bazen istihbarat alabiliyor.

Türkiye'de horoz dövüşü yaptırmak isteyenlere o fırsatı vermemek lazım. Bu Türkiye'nin çıkarına değil. Bunu yapanlar Türkiye'yi düşünmüyor. Ayrıca, birileri hizmet adına hareket edip hizmete mal edilen girişimler yapabiliyor…"

internethaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.