Metiner Ve Burkay Aynı Programda Olunca Yayına Çıkarılmadı

Metiner Ve Burkay Aynı Programda Olunca Yayına Çıkarılmadı

A Haber'de yayınlanan Yüzde Yüz Siyaset programında Ahmet Türk krizi çıktı. DTK eş genel başkanı Ahmet Türk, %100 Siyaset'e Kemal Burkay ve Metin Metiner de konuk olunca yayından çekildi.

BDP'nin resmi Twitter sayfasından yayınlanan mesajda, Kemal Burkay ve Mehmet Metiner'in Ahmet Türk'ün bilgisi dışında programa alınması nedeniyle, Türk'ün yayından çekildiği açıklandı.

Bağımsız Mardin Milletvekili Ahmet Türk'ün A Haber'deki Yüzdeyüz Siyaset programına katılmaması Twitter'da gecenin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, programın moderatörü Sevilay Yükselir ise şaşkına döndü.

A Haber ekranlarında günler öncesinden %100 siyaset programıyla ilgili yayınlanan jenerikte AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, CHP Parti Meclisi Üyesi Mesut Değer, yazar Ahmet Türk ve Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk'ün konuk olacağı duyurulmuştu.

Programın henüz başında Kemal Burkay canlı yayında birdenbire belirince, yayına Diyarbakır'dan katılması gereken Ahmet Türk yayına çıkmadı.

Yüzdeyüz Siyaset programını yöneten gazeteci Sevilay Yükselir, 'Keşke Ahmet Türk'te katılsaydı ' derken, Ahmet Türk'ün Kemal Burkay ve Mehmet Metiner'le aynı yayına katılmayacağını ileri sürdüğünü belirtti. Programda söz alan Mehmet Metiner, Ahmet Türk'ün böyle bir tepkisinin olacağına inanmak istemediğini, Ahmet Türk'ün çok saygın bir isim olduğunu ve onunla aynı yayında bulunmaktan gurur duyacağını belirtti. Ahmet Türk'ü yıllardır tanıdığını ve onunla canlı yayına çıkmaktan gocunmayacağını belirten Kemal Burkay, Ahmet Türk'ün de bundan kaçınmadığını ama işin içinde başka durumlar olduğunu söyledi. Kürt siyasetçi Kemal Burkay 'Ben o engelleyenlerin kim olduğunu tahmin ediyorum ' diyerek Ahmet Türk'ün terör örgütü tarafından yayına çıkarılmadığını anlatmaya çalıştı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.